Bekijk volledige kalender

Vriendje voor een Tientje

20-10-2018 13:00 13:15

Leden mogen max. 3 introducees (niet leden) uitnodigen die samen een team vormen (18 holes texas scramble met gebruikelijke handicapverrekening). Indien slechts één introducé wordt uitgenodigd zal men gekoppeld worden aan een ander team van 2. De niet-leden betalen naast het inschrijfgeld van 3 Euro, per persoon 10 Euro dat ten goede komt aan een goed doel. Bij aanmelding in vakje opmerkingen voor en achternaam van de introducé, man of vrouw en handicap invullen. Bij eventuele overtekening zullen de laatst ingeschrevenen op de reservelijst geplaatst worden. Let op dat het aantal deelnemers zoals je dat in de wedstrijdkalender ziet, minder is dan het werkelijke aantal, omdat (nog) niet alle introducés verwerkt kunnen zijn. Het karakter van de wedstrijd is primair golfplezier en het goede doel met daarbij wel wat prijsjes voor de winnaars. Tevens wordt er voor het goede doel een loterij gehouden.