Bekijk volledige kalender

Happy Tuesday Golf: Vriendje voor een Tientje

19-09-2017 18:15 18:30

Gezellige 9 holes shotgun wedstrijd op 3 dinsdagavonden met naderhand een heerlijke daghap! Tevens zal tijdens de ronde iedereen van een drankje worden voorzien. Voor deze Happy Tuesday Golf wedstrijd geldt een maximum leeftijd van 55 jaar. Deze editie is een SPECIALE, namelijk: Happy Tuesday Vriendje voor een Tientje (18 t/m 55 jaar). Dit keer mag iedereen één (of meerdere) golfmaatjes, die GEEN lid zijn, meenemen om mee te doen. Zij mogen ook mee doen voor maar €10,- p.p. voor de greenfee. Daarnaast betaalt iedereen €10,- m.b.t. de horeca. Natuurlijk zullen we weer zorgen voor een drankje in de baan en naderhand zullen we dus ook weer gezamenlijk een hapje eten. INSCHRIJVEN 3e HAPPY TUESDAY GOLF WEDSTRIJD: VRIENDJE VOOR TIENTJE Inschrijven voor deze 3e Happy Tuesday wedstrijd 'Vriendje voor een Tientje' kan op de bekende manier via de website, web-app of zuil 2. Hoe schrijf ik mijn golfmaatjes in die GEEN lid zijn!? Bij aanmelding in vakje 'opmerkingen' graag de volgende gegevens van de vriend(in): - voor en achternaam van de vriend(in) - zijn/haar e-mailadres - man of vrouw - leeftijd - handicap Graag de vrienden nummeren in volgorde van belangrijkheid van mee doen in het kader van de wachtlijst. Nummer 1 zal dus sowieso mee doen en de rest komt dus tot 10 sept. voorlopig op de wachtlijst. Voorbeeld van inschrijven golfmaatjes in het vak 'opmerkingen': 1. Kees Jansen, keesjansen@hotmail.com, Man, 29 jaar, hcp 22.0 2. Miep Jansen, miepjansen@hotmail.com, Vrouw, 44 jaar, hcp 15.6 3. etc..