Vrijwilligersdag: dank, drank en barbecue toe

Geplaatst: 23-07-2019

Geen code geel voor de vrijwilligersdag.
Op zaterdag 20 juli organiseerde het bestuur haar jaarlijkse vrijwilligersdag. Een dag om haar dank uit te brengen naar de vrijwilligers in onze vereniging die zich enthousiast inzetten om alles in goede banen te laten lopen.
Zoals gebuikelijk starten de bijna 70 deelnemende vrijwilligers met een texas scramble wedstrijd.  De code geel waarschuwing die boven ons hoofd hing uitte zich alleen in een kortdurend klein buitje.
Op een zonovergoten terras kon het team van Frank Vrins, Pieter Ramakers, Ank Stolk en Anja Vermeer de eerste prijs in ontvangst nemen.

De vrijwilligersprijs werd dit jaar uitgereikt aan Rinus Dane voor het vele werk wat hij gedaan heeft om een toilet in de baan bouwkundig, administratief en financieel in kaart te brengen.

Na een prijzentombola werd de dag afgesloten met een overheerlijke barbecue verzorgd door Rob en Roxane van Gestel en hun team.

Voor meer foto's: zie FOTOALBUM