Vriendendag 4 augustus 2017

Geplaatst: 08-08-2017

De heren van onze golfclub nodigden op deze dag hun vrienden uit voor een gezellige dag.  Al vroeg waren de deelnemers aanwezig, de commissieleden achter de wedstrijdtafel hadden zich nog nauwelijks geïnstalleerd, of er stond al een hele rij. Bij binnenkomst kregen alle deelnemers een zakje met golf attributen van CLUB en de gasten een golfbal van de Herendag, en daarna koffie met gebak .

Met mooi en droog weer vertrokken 88 golfers, waarvan 42 gasten, om 12.00 u naar de startholes voor een shotgun wedstrijd 4BBB. We speelden een stableford wedstrijd met teams van 2, waarbij de beste score van elk team werd genoteerd. 5 Prijzen waren onderweg te winnen 2 x neary 2x dubbel neary en de longest op hole 18. Ondanks dat bij de start de par-3 holes dubbel bezet waren, liep iedereen vlot door en om 17.00 u was iedereen binnen.

Bij binnenkomst was iedereen vol lof over onze prachtige baan, de ligging, de natuur en het onderhoud, een compliment voor onze greenkeepers.

De exploitant schonk 3 greenfee’s,  horeca Joost 4 dinerbonnen, Robert Jones een gratis golfles, en Toon van Beurden de bloemen.

1e Ad Kouwenberg met Dorus v.d. Broek 43 pnt

2e Theo v.d. Sanden met Hendrik Engels 41 pnt

3e Prijs  Frank Zwerts met zijn zoon Berry 40 pnt

De dag werd afgesloten met een lekkere BBQ en gezellig samen zijn tot later op de avond.

Sterke verhalen en excuses deden veelvuldig de ronde.

Tot volgend jaar, wellicht 3 augustus, reserveer deze datum.

Harry van den Hout