Verslag Jeugd-Ouderwedstrijd

Geplaatst: 17-07-2017

Zondag 16 juli is de Jeugd-Ouderwedstrijd gespeeld.
32 Deelnemers hadden zich aangemeld, een groot aantal. Veel spelertjes die voor het eerst meededen en het heel spannend vonden.
Bij de wedstrijdleiding kreeg iedereen de scorekaart en iets lekkers mee voor onderweg.
Stipt 10 uur begon de wedstrijd. Er werd greensome gespeeld en van iedereen moest minstens vier afslagen gekozen worden. Oei, niet alle ouders sloegen even recht. Dan dus maar kiezen voor een goede afslag van onze jeugdspelers. Na de afslag werd er om de beurt gespeeld.
Veel ouders stonden er versteld van dat hun zoon of dochter al zo goed speelde. Zelfs uit de bunker werd met gemak geslagen.
Nadat iedereen erg voldaan van de baan kwam moesten de kaarten nog vergeleken en de stablefordpunten geteld worden. Dat viel nog niet mee, dus Robert en Finy hadden heel wat na te rekenen.
Nu werd het spannend: wie zou er gewonnen hebben?
Eerste prijs: Vincent en zijn vader met 22 punten. Zij kregen ieder een mooie groene pet.
Tweede prijs: Hanne en haar vader met 21 punten. Zij kregen ieder een fijne tas om schoenen in te doen.
Derde prijs: Amber en Twan ook met 21 punten, maar op de laatste zes holes minder stablefordpunten. Zijj kregen ieder een doosje golfballen.
Na de wedstrijd kwam Lauren met haar vader nog even kijken hoeveel punten zij gehaald hadden.......en nee toch, er was een score door hun marker verkeerd opgeschreven ! Wat een pech anders waren zij in de prijzen gevallen....
Al met al een zeer geslaagde en gezellige wedstrijd!