Uitslag Sponsorcup 2017

Geplaatst: 06-11-2017

Wat was het afgelopen woensdag 1 november een super dag. Goede opkomst, prachtig weer, gezellige mensen en heerlijke lunch en diner. TOP!
Bedankt allemaal voor deze zeer geslaagde dag. Tevens allemaal bedankt voor de samenwerking, sponsoring en het in ons gestelde vertrouwen in 2017.

Wat was het spannend! We speelden weer Greensome Strokeplay met 75% handicap verrekening.
De nummers 1, 2 en 3 zaten binnen een range van 1.4 slagen!
De uitslag lag dus bijzonder dicht bij elkaar. Extra knap is dat de winnaars maar 3.9 slagen van hun bruto aantal slagen mochten aftrekken. Bij deze proficiat aan alle winnaars.

De winnaars van “de Cup met de grote Oren” zijn met een netto score van 76.10 slagen:

Duane Peeters en Raymond Peeters namens CLUB dè hockey- en golfspecialist.

De bedrijfsnaam van CLUB dè hockey- en golfspecialist prijkt nu een jaar lang op de voet van deze beker in de entree van het clubhuis.


2e waren met een netto score van 77 slagen Simon Bakker en Edwin Borghuis namens Hendrikx & Bakker en 3e waren Frank Vrins en Cor van Gorkum met een netto score van 77.50 slagen namens Grolsch.

De neary op hole 4 is bij de dames gewonnen door Erica van Lint namens Graveka en bij de heren door Edwin Borghuis namens Hendrikx & Bakker. De longest drive op hole 11 is bij de dames ook gewonnen door Erica van Lint en bij de heren door Simon Bakker ook namens Hendrikx & Bakker.

Nogmaals proficiat aan alle prijswinnaars!  

 

Lid worden