Uitslag ronde 3 businesscompetitie

Geplaatst: 17-07-2017

Woensdag 28 juni vond de 3e ronde plaats van de businesscompetitie. Men kon weer kiezen voor een 9 of 18 holes ronde. Dit keer speelde we weer eens het teamspel Texas Scramble. Bij Texas Scramble slaan alle spelers af op elke hole en kiezen daarna welke bal het beste ligt. De andere ballen worden opgepakt en gedropt binnen 1 stoklengte van die beste bal. Op die plek maken alle spelers weer een slag. Dan wordt opnieuw de beste bal gekozen en de andere ballen worden opnieuw binnen 1 stoklengte van die beste bal gedropt. Ook op de green wordt telkens de beste bal gekozen en worden de andere ballen geplaatst. Op elke hole wordt de teamscore genoteerd en na de ronde worden de scores opgeteld (4 pogingen tellen dus voor maar 1 slag). In de baan kreeg men een aantal satestokjes en een baandrankje aangeboden en naderhand hebben we met zijn allen genoten van een heerlijke BBQ!

Zie hieronder de uitslag:
Het was zeer spannend. De nummer 1 en 2 zaten maar dan 0.37 slag van elkaar! Ook de rest van het speelveld is dichtbij elkaar geëindigd. Namelijk iedereen binnen 3.5 slagen van elkaar.

Van harte gefeliciteerd met de overwinning Linkels Badkamers uit Diessen!

Plaats: Businesslid: Score:
1e LINKELS BADKAMERS 29.50
2e Keukenstudio John de Laat 29.87
3e  Rabobank Hart van Brabant 30.00
4e  Graveka Diessen B.V. 30.37
5e  MSW Bouwbedrijf Smulders B.V. 32.37
6e  Grolsch Bierbrouwerij Ned. B.V. 33.00


Op hole 1 speelden we 'Closest to the middle'. Over de lengte van de fairway was in het midden een streep getrokken. Wie hier het dichtste bij lag won. Deze werd bij de heren gewonnen door Jack Vingerhoets van Linkels Badkamers en bij de vrouwen door Hannie Vennix van Graveka Diessen. Beiden ook gefeliciteerd!

Lid worden