RyderClub 2019

Geplaatst: 19-07-2019

92 deelnemers, verdeeld over 46 teams hebben zaterdag 13 juli deelgenomen aan de RyderClub wedstrijd. De wedstrijd over drie maal 9 holes.
Na de twee maal 9 holes in de ochtend werd de top van de ranglijst gevormd door acht teams die beter scoorden dan hun gemiddelde handicap. Naar verwachting zou uit deze acht, na de middagwedstrijden, de winnaar voortkomen. Dat klopte ook. Zij het dat de volgorde flink op zijn kop ging.

Winnaar werd het team Bart Hampsink/Manon Belterman met –13. Op de 2e plaats is met –10 het team Hein Hermans/Bart Jansen geëindigd. Op de 3e plaats eindigde met –6 het team met de jeugdleden Ronan Hermans/Fieke Miseré.
4e met –3 werd het team Neli Nikolova/Steven Goossens.

Alle overige teams scoorden gelijk aan of in de plus.

Buiten een periode met miezerregen in de ochtenduren waren de golfomstandigheden de rest van de dag uitstekend.
Voor de deelnemers kwam met de prijsuitreiking om even na zessen een eind aan een lange plezierige golfdag, die om 8 uur begon.