Old Grand-Dad wedstrijd 17 mei

Geplaatst: 22-04-2019

Jaarlijks spelen alle grootvaders van Midden-Brabant hun Old Grand-Dad Clubwedstrijd, dit jaar op vrijdag 17 mei 2019 gecombineerd met de Herendag. Ieder lid die grootvader is mag mee doen. Enige voorwaarde is het donateurschap - jaarlijkse bijdrage € 20 (of iets meer) - van de Stichting Old Grand-Dad Club Nederland. Aanmelden als donateur bij Peter Herreilers of op de website www.oldgranddad.nl

Old Grand-Dad organiseert al 45 jaar golfwedstrijden voor de aangesloten grootvader-donateurs. Zij verlenen daarmee financiële steun aan instellingen die gehandicapte kinderen in de gelegenheid stellen meer te sporten, te spelen en te bewegen, om zo hun bestaan wat plezieriger te maken.
De stichting ontving in 2018 van de landelijk bijna 6.000 grootvader-donateurs uit 117 aangesloten golfclubs een bedrag van zo’n € 156.000 en werd er aan 45 organisaties, die gehandicapte jongeren blij maken, ruim € 140.000,— geschonken om mooie projecten (mede) mogelijk te maken.

Ben jij een golfende Opa, die nog niet is aangesloten bij Old Grand-Dad, dan is het nu een mooie gelegenheid om aan te sluiten en kan jij meedoen op vrijdag 17 mei. En het mooie is, je hoeft niet gevraagd te worden voor deze mooie club, je kunt je zelf aanmelden (bij de indeling van de startlijst hebben de OGD donateurs voorrang).

Onlangs heeft Old Grand-Dad de aankoop van 2 Tinker paarden voor het huifbed-rijden bij de Donkhorst in Haghorst mogelijk gemaakt.
Sinds de oprichting – dit jaar 45 jaren geleden – heeft de stichting ruim € 2,5 miljoen aan goede doelen geschonken. Old Grand-Dad heeft de ANBI status.
Zie voor het laatste jaarverslag:

GC Midden-Brabant kent nu 47 donateurs (in 2015 waren dit nog 62).

Belangstelling gewekt? Vast en zeker! Meer info bij Peter Herreilers.