Oefening baart kunst èn een trofee!

Geplaatst: 14-08-2019

Op dinsdag 13 augustus was het prachtig weer voor ‘n zinderende finale American Strokeplay, met als inzet de jaarlijkse Hoge-Hakken-trofee. Na een buitje lagen de greens en fairways te blaken in de zon.
‘n Dag eerder had ik wederom en nog ‘n keer en nogmaals èxtra geoefend, was er klaar voor en had er dus volop zin in.
Mijn gedeelde tweede plaats in de voorrondes, met 1 stroke achterstand, was een mooie springplank naar meer... Maar ohjee, een kleinigheidje..., m’n handicap was plots 8 strokes verlaagd. Eigen schuld, niet aan denken, genieten en slaan.
Na de 1e afslag lag m’n van Hoppe-bal in de eerste bunker die je ziet, daarna nog ‘n tegenslag erbij en meteen 8 strokes op hole 1. Pfff. Vervolgens goed gespeeld tot de rodondendrons op hole 15, je kent ze vast wel. De dip kwam en op de laatste vier holes liet ik 6, 7, 8, 7 noteren. Geen best einde. Trouwens, mijn van Hoppe-bal ligt in ‘t water van h18...
Maar bij andere ‘Hoge-Hakkentrofee-speelsters’ speelden de finale-zenuwen vast ook ‘n rol en dus was mijn ronde met netto 74 strokes voldoende voor de dagoverwinning èn voor de jaarlijkse Hoge-Hakkentrofee.
Binnenkort wordt mijn naam vereeuwigd, gegraveerd en te bewonderen in de vitrine. Dus Rob en Rox: de vitrines laten staan s.v.p., haha.
De commissie hartelijk bedankt voor de organisatie.
Graag tot volgend jaar, ik ben weer van de partij, en uh... 6 is voortaan mijn favoriete pinpositie!Groetjes en alle golfplezier!
    Hanneke van de Ven

Lid worden