Nieuwe businessleden: '4YourTalent'

Geplaatst: 16-01-2019

Per direct verwelkomen wij 2 nieuwe businessleden van het bedrijf 4YourTalent.
Welkom Patrick de Rooij en Norman Eijck! Beiden zijn middels privé lidmaatschappen in het verleden al langere tijd bekend met onze baan en club.

Wat doet 4YourTalent?

4 YourTalent monitor haalt het maximale uit uw talenten!

U hebt een organisatie met fantastische medewerkers. U vindt het belangrijk om hen te blijven ontwikkelen en uw medewerkers werken ook graag vanuit hun talenten. Hoe pakt u dat aan en hoe monitort u de voortgang? De 4 Your Talent monitor biedt u alle opties die u nodig hebt om talent te ontwikkelen.

Ontwikkelen en monitoren in één

U wilt dat iedereen volgens vastgestelde (bedrijf)processen gaat werken of u wilt het kennisniveau, de competenties, leerstijlen of drijfveren van uw medewerkers of team in kaart brengen? De 4 Your Talent monitor kan op verschillende gebieden de ontwikkeling van uw organisatie en medewerkers in gang zetten en stimuleren. De applicatie kent hiervoor verschillende modules. Bij een aantal modules meten we in praktijksituaties waar de talenten van uw medewerkers zitten en waar nog ontwikkelmogelijkheden zijn. In andere gevallen gebruiken we hiervoor online testen of assessments. De online assessments bieden wij altijd aan in samenwerking met Pi-Company (een GITP bedrijf) .

Het doel is altijd helder: een zeer gedegen beeld krijgen van de talenten, ontwikkelpunten of mogelijke doorgroeimogelijkheden van uw medewerkers.

Stuurinformatie

Als uw medewerkers een meetbaar resultaat moeten realiseren, dan is het mogelijk om deze gegevens te gebruiken binnen de 4 Your Talent monitor. Op deze manier hebt u met deze applicatie een sturingsmechanisme in handen waarmee u exact kunt bijsturen waar nodig.

Feedback

Maakt u bij de jaarlijkse beoordelingsgesprekken gebruik van een 360-feedback analyse? Binnen de 4 Your Talent monitor is het mogelijk om zelf feedbackformulieren te maken. Deze op maat gemaakte formulieren kunt u vervolgens aan de respondenten binnen of buiten uw bedrijf sturen. De resultaten worden automatisch in het overzicht van uw medewerker zichtbaar.

Met de 4 Your Talent monitor kunt u:

• vaardigheden (processen) monitoren en op specifieke punten verder ontwikkelen
  • kennis op verschillende gebieden meten met kennistesten en ontwikkelen met e-learnings
  • competenties voor de huidige en toekomstige functie in kaart brengen
  • motivatie van uw medewerkers in kaart brengen en combineren met drijfveren en leerstijlen
  • resultaten koppelen aan vaardigheden, kennis, competenties en motivatie van uw medewerkers, teams of organisatie

Voor meer informatie zie: https://4yourtalent.com/