Mooie afsluiting Maandbeker Stableford 2018

Geplaatst: 15-10-2018

De Finale dag

De wekker liep zondag vroeg af, op naar Esbeek de finale maandbeker stableford. Eerst de bordjes wegbrengen voor de naey en dubbele neary voor de bestemde holes dus het eerste rondje gelopen, prachtig mooi weer dat beloofd een mooie dag! Even putten een paar ballen inslaan het vaste ritueel.

De startlijst was ingedeeld op competitiestand mijn starttijd was 10.10 uur mooie tijd samen met Toke van Oijen en Peter van Oosterhout. Toch moest ik nog even op gang komen de tweede 9 ging een stuk beter 20 punten totaal 36 stableford punten dat was voldoende om de dagprijs te winnen, Marion Reijrink had ook 36 stableford punten maar de tweede 9 18 punten.

Dus een mooi einde maandbeker van 2018.
We mogen wel zeggen een succesvolle maandbeker stableford met een prachtige zomer en hopen volgend jaar iedereen weer te ontmoeten zodat 2019 ook weer volle bak wordt.

Bedankt allemaal en tot ziens op de golfbaan!

De Competitie

Een spannende eindfinale met maar een paar punten verschil  Frank Zwerts , Tonny Thal en Ronan Hermans in de laatste flight ,de druk was hoog om met een goede score binnen te komen. 

Onze jongste deelnemer Ronnan Hermans, dit jaar lid geworden samen met zijn vader, zijn fanatieke golfers geworden!

Zeer knap van Ronan met 145 punten kampioen geworden, een goede 2e Tonny Thal met 142 punten en 3e Stella den Breems met 141 punten. 

Zeer tevreden kijken we terug op deze mooie maandbeker dagen, Tot volgend jaar!

Vriendelijke groeten,

Frans en Corrie Verhoeven

dag winnaar Frans Verhoeven

Competitie winnaar Ronan Hermans

Voor alle foto's, klik HIER.

Lid worden