Mogelijkheid tot aanschaf clubtenue

Geplaatst: 25-11-2017

Het officiële clubtenue van GolfClub Midden-Brabant bestaat uit een witte polo met blauwe trui of spencer, alles met clublogo, en daarnaast een beige broek of rok. Dit tenue is voorgeschreven voor alle spelers/speelsters in onze vertegenwoordigende competitieteams. Voor juniorspelers gelden afzonderlijke kledingvoorschriften die onder de regie van de Jeugdcommissie vallen.

Het officiële clubtenue kan worden aangeschaft bij onze preferred supplier Club De Hockey- en Golf-specialist, Ringbaan Zuid 301 te Tilburg. Tel, 013-5369273. De prijzen voor deze kleding zijn als volgt:

Trui in de kleur new navy met logo: € 75; Spencer in de kleur new navy met logo: € 75 (alleen voor heren beschikbaar); Polo in de kleur wit met logo: € 45; Indien een combinatie gekocht wordt van trui met polo komt de prijs op € 110.

Voor geselecteerde deelnemers aan de NGF-competitie verstrekt het bestuur eenmaal per 5 jaar een aanschafsubsidie op deze kleding van 50%, tegen overlegging van de betreffende nota aan de captain van het team.

Vanaf nu liggen bij Club de pasmaten klaar in de winkel voor de officiële competitiekleding van Lyle & Scott. Bij bestelling voor uiterlijk 1 februari 2018 is de levering daarvan voor aanvang van de competitie verzekerd.

Het bestuur  beveelt de aanschaf van het officiële clubtenue ook bij onze andere leden ten zeerste aan. Niet alleen te dragen op onze eigen golfbaan maar evenzeer bij het (collectief) gaan golfen op andere golfbanen.

Lid worden