Maandbekers juli 2019

Geplaatst: 28-07-2019

De maandbeker wedstrijd van zaterdag 27 juli stond in het teken van American Strokeplay.

Na de tropische dagen was het zaterdag geweldig golfweer. Er was slechts een flinke bui van 10 minuten, verder waren de omstandigheden ideaal. Dat bleek vooral uit de scores waarmee iedereen binnenkwam, er was heel goed gespeeld.
Er waren 9 spelers die hun handicap verbeterd hadden en 18 birdies.
De grote winnaar was Hein Hermans met een netto score van 68, goede 2e was Jan Dimmers met 69 en 3e Rob v Geffen met 70. Stella den Breems was met 70 netto de beste dame en liep op de eerste 9 holes 27 stableford punten.

Leuke verrassing was dat ’t Boshuijs alle tafels voorzag van een portie bitterballen. Daarna bleven velen nog even hangen met een drankje voor de Tour de France.
Wij bedanken iedereen voor het meespelen en de sponsors voor de prijzen en hopen op veel spelers op zondag 18 augustus.

De maandbeker wedstrijd van zondag 28 juli kende een Stableford verrekening

Na een week van extreme hitte had iedereen weer zin om te golfen en dat beetje regen nam iedereen voor lief! Ook voor de baan was de regen welkom! Een volle bezette wedstrijd, wat wij zeer waarderen, en werd er goed gescoord!

• 1e Hein Hermans      41 punten
  • 2e Bart Hampsink     39 punten
  • 3e Jan Beelen             39 punten
  • 4e Steven Goossens  39 punten

Een geslaagde dag op onze mooie golfbaan waar wij zo trots op zijn!⛳️🏌🏿👍

Graag tot de volgende maandbeker 17 augustus, Frans en Corrie.

Voor alle foto's, klik HIER.