LADIES TROPHY zonder finale afgesloten

Geplaatst: 02-10-2019

De commissie heeft wat te verwerken gehad deze competitie; maar liefst drie afgelastingen. Extreme hitte en baanonderhoud dwarsboomden de planning van de competitiewedstrijden. En zelfs heftige regenval op de finaledag waardoor de tussenstand tevens de eindstand werd.

Op de finaledag was het weer bar en boos, en zo kon op die dag alleen de geplande lunch doorgang vinden. De wegens verbouwing gesloten keuken was voor ons toch open, waarvoor onze dank!
Net als elke dinsdag was het samenzijn ook nu erg gezellig.

De competitie was weer een hele strijd geweest tegen de elementen èn de tegenstanders wisten van geen ophouden. Uiteindelijk ging ik met de hoofdprijs aan de haal van deze stablefordcompetitie en mocht ik de wisseltrofee heel even vasthouden voor de foto. Zet het kleinood maar terug naast de Hoge-Hakkentrofee in de prijzenkast, het is mijn mooie duo geworden dit jaar.

Marion en Liesbeth ook proficiat, met jullie lagere handicap een zeer mooie totaalscore behaald!

De dinsdagwedstrijden zijn erg gezellig en de commissie flexibel en meedenkend. Fijn georganiseerd. En er is nog plaats voor meer deelnemers tijdens de wedstrijden dus kom erbij en schrijf in!

Dus de commissie bedankt en Marleen wederom voor de zelfgemaakte kunstvoorwerpen die als prijs dienden. Je ziet er een drietal op de foto, maar Marleen had er voor deze dag nog meer gemaakt!

Veel plezier allemaal met het golfen en tot ziens op of rond de baan!

Groetjes en alle liefs,
Hanneke van de Ven