Kris kras door het landgoed

Geplaatst: 16-05-2019

Linda Timmerman slaat toe

Afgelopen zaterdag 11 mei was het weer zo ver. De jaarlijkse Cross Country wedstrijd stond weer op de wedstrijdkalender. Ook dit jaar had Barry Oxley het weer uitstekend geregeld en maar liefst 20 uitdagende holes gecreëerd.
Samen met mijn flightgenoten, Han, Ruud en Sjef hebben we met plezier deelgenomen aan deze wedstrijd. We probeerden de ballen met zo min mogelijk slagen op de green te krijgen. De ene keer een mooie hoge bal, de andere keer mislukte hoge bal die dan onder of door de bomen heen ging. Maar dat mocht de pret niet drukken.
Het is en blijft toch lastig wanneer je ineens op de afslag van hole 6 staat en naar de green van hole 18 moet spelen.
Hoe lang is die hole? Afstandshorloge of niet het blijft een uitdaging. Ben je net dat stukje rough vergeten naast de green.  Bal ligt niet goed, mopper de mopper, maar ja je moet het maar mee doen. Je hebt daar toch zelf de bal heen geslagen. Ik denk dat bijna iedereen die meedeed daar wel last van heeft gehad.
Gelukkig hadden we prachtig weer. Ik had een gezellige en stimulerende flight  Dat heeft ertoe geleid dat ik eigenlijk helemaal niet met mijn score bezig ben geweest. Het liep lekker maar dat ik als winnaar zou eindigen, dat had ik echt niet verwacht.

Ik wil dan ook mijn flightgenoten bedanken en niet te vergeten Barry, die werd bijgestaan door zijn assistentes: Corrie en Maria.

Op naar volgende jaar!!

Voor alle foto's: zie FOTOALBUM