Juli Maandbeker ......

Geplaatst: 13-07-2017

........ en de eagle

Op 9 juli werd alweer de vierde van een serie van 7 Maandbekers gespeeld. De weergoden waren de deelnemers zeer gunstig gezind en de prijsuitreikingen konden op een zonovergoten terras plaatsvinden.

Bij Maandbeker A kwam Huub Reekers met een netto score van 70 slagen op de eerste plaats. Hij wist 1 slag voor te blijven op nummer 2, Wout Quispel.
Absoluut vermeldenswaardig is nog de eagle die Hans van Hoppe maakte op hole 6.

Bij Maandbeker B waren het de dames die vier van de vijf eerste plaatsen behaalden. Toke van Oijen wist met 38 stablefordpunten de eerste plaats te veroveren en liet Henk Schollen op de tweede plaats met 34 stablefordpunten overtuigend achter zich.

Bij Maandbeker C werden vier van de vijf plaatsen door de heren bezet maar Liesbeth Donselaar voerde met 38 stablefordpunten de lijst aan gevolgd door Frank Wolfs die eveneens 38 stablefordpunten had. 

De prijzen van de sponsors CLUB, Brasserie Klein Utrecht, Van Hoppe en Joop Vermoolen droegen bij aan de feestvreugde van de prijswinnaars. Evenals de birdieballen gesponsord door Adams total Balance fysiotherapie en fitness.

De volgende Maandbeker is op zaterdag 12 augustus 2017 en de inschrijving start op 22 juli aanstaande.

 

A

B

1. Huub Reekers 70 netto

2. Wout Quispel 71 

3. Pieter Bijvoet 72 

1. Toke van Oijen 38 stfd 

2. Henk Schollen 34 

3. Maria van Hoppe 30 

1. Liesbeth Donselaar 38 stfd 

2. Frank Wolfs 38 

3. Peter van Oosterhout 34

Voor alle foto's, zie FOTOALBUM

Lid worden