Jeugdkampioenschap Par 3

Geplaatst: 10-04-2019

Zondag 7 april, een stralende lentedag.

Om 9 uur 's ochtends ging het clubhuis open en stonden er al jeugdleden om zich te melden voor de wedstrijd.
De A categorie, de gevorderde jeugdleden, zou al eerste starten. Zij kregen de extra opdracht mee om de wedstrijd binnen een uur te spelen.
Het begin was wat stroef, maar daarna zagen we de mooiste ballen door de lucht vliegen.
Toen Amber, Anne en Tijn op hole 5 stonden gebeurde het .... Anne stond op de tee, ze sloeg, de bal belandde op een heuveltje, stuitte eraf, rolde verder en verder zo de hole in!!! Een flink gejuich van ongeloof en verbazing.
Geweldig, een hole in one en Anne zelf zag het niet eens gebeuren.
Super wat een bal! Zo waren er nog meer momenten van net niet, maar wel heel mooi! Het was echt genieten.
Alle teams waren op tijd binnen, nu was het tellen en wachten op de uitslag.
Zo makkelijk was dat nog niet want er was geweldig gescoord.
In de A categorie waren drie gelijke uitslagen op nr 1 met een score van 29! Nu kijken naar de laatste 3 holes: ook gelijk. Dan de laatste 5 holes.
Eindelijk kwam er een winnaar uit: kampioen par 3 2019 : Thijs Visser
Tweede plaats: Anne van Daal en derde plaats: Tijn Lewiszong.

En hieronder de winnaars van B en C categorie.

Van links naar rechts:
Luuk van Dal, Giel Daniels, Wout Kerkhofs en Sem van Boxtel.

Proficiat allemaal, geweldig gespeeld!!