Hoe werkt het introduceren van een gastspeler?

Geplaatst: 20-04-2018

U kunt als lid zijnde, gastspelers meebrengen. Dit zijn dan uw introduces.
Zij betalen het introductie tarief van:

• € 35,00 voor een 18 holes ronde
    OF
  • € 25,00 voor een 9 holes ronde.

Wat zijn de regels en hoe kunt u introduceren:

• Deze introduces dienen met u in 1 flight samen te spelen, daardoor kunt u dus maximaal steeds 3 personen tegelijk introduceren.

• 1 persoon kan maximaal 4 x per jaar als introduce spelen. Komt deze persoon vaker, dan geldt hij/zij als greenfeespeler en betaalt dan dus het volledige tarief. Introduceren betekend immers “voorstellen”. Na 4 x hebben wij onze baan en/of club inmiddels wel voorgesteld.

• U kunt uw introduce(s) langer dan 3 dagen voor de speeldatum aanmelden en dus een exacte starttijd boeken via:
    • 013-5169966 of aan de receptie zelf.
    • Via het webformulier op de website:
      • inloggen met lidcode + wachtwoord
      • menu 'Leden'
      • submenu 'introduceren'

• U dient een introduce(s) altijd vooraf aan te melden. Zij tellen immers mee in de maximaal 36 gasten per dag die wij toelaten. Op de speeldag zelf kunt u uw starttijd als lid zijnde, bevestigen met uw Midden-Brabant pas aan de golfzuil in de entree (links van receptie).
    Uw introduce(s) dienen zich tijdig te melden (met NGF-pas) aan onze receptie. Na betaling krijgen zij daar dan een dag-bag tag mee. Graag uiterlijk 20 minuten voor aanvang melden, u dient immers 10 minuten voor aanvang bij de eerste tee te zijn. Dit voorkomt gestress voor u, uw introduce(s) en onze receptionist.