Facturatie 2020 voor leden

Geplaatst: 05-12-2019

Zoals u (leden) gewend bent krijgt u in de maand december altijd twee facturen voor 2020 per e-mail toegezonden:

• Eentje van het bestuur van de golfclub voor het betalen van hun contributie.
  • Eentje van de exploitant van de golfbaan voor het betalen van uw speelrecht en eventueel locker, Golf Chain e.d. Deze laatste factuur krijgt u ook als u het speelrecht per automatische maandelijkse incasso betaalt (dan staat het 'speelrechtbedrag' op €0,00).

Graag beide facturen tijdig voldoen, binnen de beide gestelde betalingstermijnen. Bij te laat betalen van één of beide facturen wordt
uw witte 'Midden-Brabant pas' en de mogelijkheid om een starttijd te reserveren geblokkeerd totdat beide facturen zijn voldaan.

Let op: beide facturen hebben verschillende rekeningnummers!

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.