Einde van een tijdperk....

Geplaatst: 05-10-2018

Het is zover! Na een periode van zo’n 8 maanden, waarin ik met een tiental partijen gesproken heb, is er overeenstemming over de overname van Brasserie Klein Utrecht.

Met ingang van 1 november 2018 zullen Rob en Roxane van Gestel zich de nieuwe eigenaren mogen noemen en zullen zij het stokje van mij overnemen. Zij zullen de horeca op Golfbaan Midden-Brabant voortzetten.

Rob en Roxane zijn de eigenaren van een cateringbedrijf dat zich richt op het compleet verzorgen van feesten en partijen. Dit zullen zij ook in de toekomst blijven doen. Beiden hebben ruime ervaring in het runnen van een horecagelegenheid, dus de toekomst van het clubhuis ligt bij hen in goede handen. Elders in deze nieuwsbrief zullen ze zichzelf voorstellen.

Zeventien jaar geleden ben ik samen met mijn toenmalige compagnon in het avontuur dat Brasserie Klein Utrecht heet gestapt. Na 5 jaar samengewerkt te hebben ben ik alleen verder gegaan en nu is het tijd voor een volgende stap.

In tegenstelling tot allerlei wilde verhalen die de ronde doen, als zou ik iets op Ibiza gaan beginnen of zouden we de zaak van mijn partner uit gaan breiden en er met z’n tweeën in gaan werken, weet ik nog helemaal niet wat de toekomst mij gaat brengen. Allereerst zal ik een tijdje uit gaan rusten, vakantie houden, mijn hoofd leeg maken. En dan zal ik om me heen gaan kijken naar een nieuwe uitdaging. Zoals ik het nu in kan schatten, zal dit zeer waarschijnlijk weer een eigen horecazaak zijn, maar ik heb nog geen idee van hoe, wat of waar. Ongetwijfeld zullen jullie tegen de tijd dat alles gaat spelen een en ander via de informele kanalen vernemen.

Aangezien ik gemerkt heb dat er bij sommigen van jullie wat onrust is ontstaan over de tegoeden op de Brasseriepas, wil ik hierbij nadrukkelijk aangeven dat deze gewoon blijven bestaan. De Brasseriepas zal overgenomen worden door de nieuwe eigenaren en er zal dus gewoon mee betaald kunnen (blijven) worden.

Hetzelfde geldt voor de cadeaubonnen welke nog niet ingeleverd zijn. Deze blijven ook normaal geldig, voor zover ze nog niet de geldigheidsduur van 2 jaar overschreden hebben. Heb je nog cadeaubonnen die al meer dan een jaar oud zijn? Lever ze dan nog snel in, want anders verlopen ze misschien.

Ik wens Rob en Roxane alle succes toe bij het exploiteren van Boshuis Klein Utrecht en hoop dat ze er een plezierige tijd gaan beleven. Ook wil ik bij deze al mijn gasten bedanken voor de klandizie en de fijne jaren die we samengewerkt hebben. Het gaat jullie goed!

Joost van Wijnen