Eerste Mixed winnaars van dit seizoen

Geplaatst: 04-10-2019

Het competitiejaar loopt ten einde en bij de mixed wedstrijden zijn al twee competities afgerond. Bij de Boshuijs Klein Utrecht Bokaal kwam Ad van Hout als winnaar uit de bus en bij de donderdagkampioenschappen was het Peter Almoes die het veld van achtervolgers achter zich liet.

Aan de Boshuijs Klein Utrecht competitie deden in totaal 85 deelnemers mee waarvan er 49 aan vier of meer wedstrijden hadden meegespeeld. Het was de eerste keer dat onze horeca uitbater Rob van Gestel de Boshuijs Klein Utrecht bokaal mocht uitreiken. Ad van Hout won de bokaal met 150 stablefordpunten, op de voet gevolgd door Harry LaValette met 147 stablefordpunten. Ad Melis sleepte de derde prijs in de wacht met 142 stablefordpunten. Harry kon ondanks een uitstekende ronde met 3 birdies Ad niet van de winst afhouden maar wel Ad Melis naar de derde plaats verwijzen.

Aan de donderdagkampioenschappen deden in totaal 97 deelnemers mee waarvan er 57 aan vier of meer wedstrijden hadden meegespeeld. De gedoodverfde winnaar was hier Peter Almoes die met 173 stablefordpunten, Frans Verhoeven (166 stablefordpunten) en Corrie Verhoeven (164 stablefordpunten) achter zich liet. Beiden slaagden er wel in om Harry LaValette van zijn tweede plaats te verdringen. De uitreiking kon deze keer plaatsvinden op een zonovergoten terras.

De vijf finale prijzen waren in beide competities gesponsord door CLUB. Bij de Boshuis Klein Utrecht Bokaal trakteerde het Boshuijs ook nog op een rondje bitterballen.

Voor alle foto's, klik HIER.

Ad van de Hout neemt de Boshuijs Klein Utrecht bokaal in ontvangst van Rob van Gestel   Peter Almoes ontvangt de prijs van het donderdagkampioenschap van Corrie Verhoeven