Eerste maandbeker stableford voor Jane

Geplaatst: 15-04-2019

Hallo clubgenoten!

Afgelopen weekend is de eerste ronde van de Maandbeker gespeeld.
Ik besloot mee te doen met het onderdeel Stableford. De weergoden leken ons zeer ongunstig gestemd maar uiteindelijk viel alles mee. Dat was dus het eerste cadeautje van de dag. Op hole 18 kreeg ik mijn tweede cadeautje. Bij mijn derde slag stuiterde de bal keihard op het bruggetje en kwam 40 cm voor de vlag tot stilstand! Dat was dus een Lucky Par maar wel goed voor 4 punten.
Met totaal 39 pnt op de kaart ging ik ervan uit ergens in de top 5 geëindigd te zijn. Ik was blij verrast dat ik The Blue Jacket aankreeg en het ook niet meer af hoefde te staan. Cadeautje nummer drie van de dag! Al met al heb ik een heel leuke golfdag gehad en kan iedereen aanraden om met de volgende Maandbeker wedstrijden mee te doen.

Tenslotte complimenteer ik hierbij Corrie en Frans voor hun  enthousiasme en inzet waarmee het succes van de Maandbeker Stableford  gewaarborgd is.

Groetjes en tot golfs

Jane Coehorst