Echt(e)paren wedstrijd 10 juni 2019

Geplaatst: 13-06-2019

Op 2e Pinksterdag vond traditioneel de Echt(e)paren wedstrijd plaats.

96 Deelnemers verdeeld over 48 teams en spelend in 24 flights namen deel. Het enthousiasme om deel te nemen was ook dit jaar groot.

Voor alle foto's, klik HIER.

De wedstrijd startte om 1 uur met prima golfweer. Aan het eind van de middag pakten donkere wolken zich samen en kwam er een plens water naar beneden vergezeld met onweer. De buienradar voorspelde nog een uur lang meer van dit goeds zodat besloten werd de wedstrijd te beëindigen.

De uitslag van de wedstrijd is daarom gebaseerd op 13 holes, het aantal dat door alle flights is gespeeld.

De prijzenpot was rijk bedeeld. Mede door de sponsoring van Club. 10 Teams gingen met een cadeaukaart van Club naar huis.

De dag werd door de deelnemers die ingetekend hadden, afgesloten met een heerlijk pastabuffet.

1. Bart Hampsink en Manon Belterman
  2. Lode en Linda Timmerman