Doe mee met de Beekse Golfdag op vrijdag 31 augustus.

Geplaatst: 19-06-2018

Gezellige en competitieve 18 OF 9 holes (te kiezen) shotgunwedstrijd op vrijdag 31 augustus start om 13:30 uur (voor 18 holes) en 15:30 (voor 9 holes) uur.

Dagprogramma

De dag ziet er als volgt uit:

12.00 uur --- Aanwezig zijn en startkaart afhalen, koffie en plaattaart staan klaar.
13.00 uur --- Mededelingen
13.15 uur --- Vertrek naar de holes.
13.30 uur --- Shot-gun, starten op alle holes tegelijk.
15:00 uur --- ontvangst 9 holes deelnemers
15:30 uur --- start 9 holes deelnemers
18.00 uur --- Einde wedstrijd.
Gelegenheid voor douchen en omkleden & ontvangst met hapjes
19.30 uur --- Prijsuitreiking
20.00 uur --- Verrassingsmaaltijd

Inschrijven

Je kunt je hier inschrijven voor de Beekse Golfdag van 2018. Je dient per persoon in te schrijven.

Deelname staat alleen open voor inwoners van de gemeente Hilvarenbeek, die een GVB hebben of baanpermissie voor 18 holes.

Omdat we dit jaar weer op vrijdag spelen hebben we een verschil gemaakt in de kosten tussen leden en niet-leden van de Golfclub Midden Brabant. Leden betalen €39,- en niet-leden betalen €59,- . Hiervoor krijgt u een greenfee, koffie en iets lekkers bij binnenkomst, na aankomst uit de baan wat kleine hapjes voor de eerste trek. Bovendien krijgt u een consumptiekaart met een tegoed van €10,— en een verrassing maaltijd compleet verzorgd. Indien je gebruik wilt maken van een handicar vermeld dit dan in het vak opmerkingen.

Je kunt ook inschrijven voor 9 holes. Vermeld dit hieronder bij: opmerkingen
Je ontvangt binnen 48 uur een bevestiging van je inschrijving met het verzoek om het inschrijfgeld over te maken.

Wil je je inschrijven als “vriend van de Beekse Golfdag” (zie “sponsoring") noteer dit dan in opmerkingen samen met de naam van de 2de persoon die je wilt inschrijven. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Alle velden, behalve opmerkingen, moeten verplicht worden ingevuld. Gebruik een “.” als decimaalteken bij het invullen van de handicap. Voorbeeld: vul in: 25.5 en niet: 25,5.

De Beekse Golfdag

De Beekse Golfdag vindt dit jaar plaats op vrijdag 31 augustus 2018 op de Golf- en Countryclub Midden Brabant in Esbeek.

Tot 14 dagen voor de Beekse Golfdag kan men zich zonder opgaaf van reden afmelden en wordt het inschrijfgeld op jouw verzoek teruggestort. Daarna gelden alleen zwaarwegende redenen. Wij zijn namelijk al financiële verplichtingen aangegaan. De wedstrijd is niet qualifying.

De wedstrijdvorm is strokeplay met handicap verrekening (stableford). Spelers zonder handicap of handicap hoger dan 36 worden met hcp 36 ingedeeld.

Er wordt gespeeld in 2 groepen: groep A voor spelers met een playing handicap onder 28 en groep B voor spelers met een handicap van 28 en hoger. Bij aanmelding op de wedstrijddag dient men spontaan de dan actuele handicap op te geven, indien die anders is dan de handicap, die men heeft opgegeven bij inschrijving. Spelers uit groep A, die geen lid zijn van Golfclub Midden Brabant verzoeken wij een print mee te brengen van hun actuele handicap.

Bij het indelen van de flights worden spelers met een gelijkwaardige handicap bij elkaar ingedeeld.

Iedere flight heeft een flight-leider die vooral toeziet op de doorstroming in de baan.
Indien men geen punten meer kan scoren dient de bal te worden opgenomen, dit om de doorstroming te bevorderen.

Op iedere scorekaart dienen alle stablefordpunten te zijn ingevuld. Bovendien moeten de birdies worden omcirkeld. Scorekaarten moeten worden ondertekend door speler en marker, anders zijn ze ongeldig.

Prijzen:
Voor beide groepen zijn er 3 prijzen
Voor iedereen die een birdie maakt is er een prijs
Voor de longest bij de dames en bij de heren
Voor de neary bij de dames en de heren
Ook voor de 9-holes wedstrijd is er een prijs

Daarnaast zijn er nog meer prijzen afhankelijk van de gulheid van onze prijzensponsors.
De winnaar van groep A gaat naar huis met eeuwige glorie en de Frans Coppens Memorial Trophee

Voor meer informatie en inschrijven: http://www.beeksegolfdag.nl/