Diessen Open: vrijdagmiddag 7 september

Geplaatst: 20-08-2018

Gezellige en competitieve 9 holes shotgunwedstrijd op vrijdagavond 8 september start om 16:30 uur.
Jaarlijks strijden golfers uit Diessen en omstreken om de befaamde wisseltrofee (zie foto).
Opgestart door een paar enthousiastelingen en uitgegroeid tot een evenement waar vele golfers ieder jaar naar uit kijken.
Gezelligheid staat voorop en dat heeft geresulteerd dat steeds meer golfers buiten Diessen deelnemen.

DIT JAAR IS OOK WEER IEDEREEN WELKOM! U HOEFT DUS NIET IN DIESSEN TE WONEN....

Gezien de schitterende baan gaan we ook dit jaar weer naar Midden Brabant om te strijden voor deze wisselbeker.
Deelnemers lopen 9 holes en/of kunnen gebruik maken van een heerlijke BBQ georganiseerd door de horeca!

Programma:

• 9 holes wedstrijd (minimale vereiste is baanpermissie / hcp 54.0, iedereen > hcp. 36.0 start wel vanaf 36.0)
  • start om 16:30 uur
  • ontvangst vanaf 15:30 uur
  • Briefing om 16:00 uur

Tarieven:

Bent U lid van Midden-Brabant                               €  5,00
Bent U geen lid Midden-Brabant € 25,00
BBQ (optioneel)    € 16,50
Drank    eigen rekening

Inschrijven (vol = vol 52 deelnemers):

Wil je meedoen (als lid) schrijf je dan in via de reguliere weg op de website (inloggen - leden - wedstrijden) of de zuil in de entree van het clubhuis.

Wil je meedoen (als 'niet-lid of lid), stuur dan je gegevens naar Wim Vennix.

Stuur je E-mail met onderstaande info naar:  wimenhannievennix@gmail.com

• Naam
  • Woonplaats