De jeugdlessen beginnen weer en de (jeugd)golfer van het jaar!

Geplaatst: 18-01-2019

Zondag 13 januari 2019

De jeugdlessen beginnen weer. De weersvoorspelling belooft niet echt veel goeds.

Wat een enthousiaste jeugdleden hebben we toch, een super grote opkomst.

Veel ouders, veel kinderen , en heel blij dat ze elkaar weer zien, zowel kinderen als ouders, heel gezellig.

Ook nieuwe leden, van harte welkom.

Gelukkig is Bowen weer terug na zijn beenbreuk, maar nu is Tijn geblesseerd, hij heeft een armbreuk opgelopen! Heel veel beterschap, Tijn.

We hopen je weer snel terug te zien.

De nieuwe shirtjes worden opgehaald en snel naar buiten om weer eens te oefenen.

Na de les spreekt Robert ouders en kinderen nog even toe , volgende week volgt de echte informatie voor de ouders.

Maar……..Antoine heeft nog een nieuwtje…..

Elk jaar kiest de jeugdcommissie: DE GOLFER VAN HET JAAR.

Dit is een jeugdlid dat het hele golfjaar opvalt. Veel oefent, aan wedstrijden meedoet , elke les aanwezig is en handicap flink verlaagd heeft.

Het was een moeilijke keuze; er vielen meerdere spelers op.

Marieke oefent heel vaak met oma Tony en loopt de grote baan, par drie baan en doet aan alle wedstrijden mee, ze is met sprongen vooruit gegaan, en ze helpt andere kinderen ook op de les.

Super knap!

Tijn oefent ook heel veel met papa, mama en Sem, hij doet ook aan de wedstrijden mee en is heel gedreven en heeft zijn handicap verlaagd. Een echte RUNNER-UP, Tijn.

Maar de enige, echte GOLFER VAN HET JAAR 2018 is geworden: -RONAN-

Hij heeft het hele jaar zo veel geoefend!!! SUPER!! Elke wedstrijd deed hij mee, ook aan senioren wedstrijden. Hij heeft de maandbeker van 2018 gewonnen, heel knap.

De vele andere prijzen kunnen we allemaal niet noemen. Zij handicap is ontzettend gedaald, echt geweldig.

Hij verdient deze prijs echt.

Gefeliciteerd Ronan, ga zo door!