Dames heersen in maandbekerwedstrijden augustus

Geplaatst: 13-08-2017

Op zaterdag 12 augustus vond de vijfde editie in 2017 plaats van de jaarlijkse Maandbekerwedstrijden.
De weergoden hadden vooral in de ochtend gezorgd voor een druilerig regentje en dat heeft zowat alle categorieën van deze golfwedstrijd enigszins parten gespeeld. Hetzij door een overmaat van vocht van boven, hetzij door de effecten daarvan in de baan en op de greens. Dat neemt niet weg dat de bijna 60 deelnemers in totaal heel behoorlijke scores behaalden.
In de A-caregorie werd Neli Nikolova 1ste met een netto score van 72 slagen (bruto 88), Jeroen Rasenberg 2de met 76 slagen netto (87 bruto) en Barry Oxley 3de met 76 slagen netto (88 bruto).
In de B-categorie behaalde Marion Reijrink de 1ste plaats met 33 stbpunten, Tonnie Thal de 2de plaats met 32 stbpunten en Ria Schreurs werd 3de met 31 stbpunten.
In de C-categorie werd Carine Gerlach 1ste met 36 stbpunten, Leo Beelen 2de met 33 stbpunten en Mieke van Beek behaalde de 3de plaats met eveneens 33 stbpunten.
Met deze uitslagen en winnaressen van de mooie prijzen maken de dames duidelijk dat zij golfenderwijze de touwtjes van de sterkste golfers in deze wedstrijdreeks over de hele linie naar zich toetrekken. Hulde daarvoor en proficiat.

Neli Nikolova   Marion Reijrink   Corine Gerlach