Cross country wedstrijd

Geplaatst: 27-08-2017

Zaterdag 26 augustus is de jaarlijkse cross country wedstrijd (american strokeplay) weer gespeeld.
Ook dit jaar was het weer een belevenis om kriskras door de baan te lopen en op plaatsen te komen waar normaliter je niet moet zijn (uitzonderingen nagelaten). Enkelen wilden de bal spelen "zoals die ligt" (zie foto: Hans van Tuikwerd).

De organisator, Barry Oxley, had weer een erg leuk en verrassend parcours uitgezet en een speciaal gemaakte scorekaart, met routebeschrijving en plattegrond, gemaakt. Hulde. Iedereen was vol lof en verhalen op de 19e.
Was het aantal deelnemers vorig jaar 72, nu waren er 84 enthousiaste leden en de reacties peilend kan het volgend jaar wel eens gebeuren dat het maximum aantal wordt overschreden. Deze happening verdient het om gecontinueerd te worden!
Bij de prijsuitreiking werd eerst Marleen Aerts naar voren geroepen om haar Hole in One te vieren.
De eerste prijs ging bij de dames naar Nelleke Gooren en bij de heren was Wil Doedée de gelukkige.
Voor de hoogste score van zowel dame als heer was er een grote pot (troost)koekjes beschikbaar (Hoppa!).

Winnaar dames: Nelleke Gooren

Marleen: Hole in One