ClubKampioenschappen 2019

Geplaatst: 05-06-2019

Afgelopen weekend, 1 en 2 juni, was het weer zo ver! De jaarlijkse clubkampioenschappen (Strokeplay en Stableford) werden weer gehouden! Op zaterdagochtend was het een vroege start, de eerste heren flight startte om 9.00 uur en de dames mochten om 9.10 uur starten. Samen met Neli en Marion ben ik aan mijn ronde begonnen. Lekker zonnig weer, een gezellige flight en het ging met mijn golfspel gewoon lekker, er ging niet veel verkeerd. Op een paar kleine foutjes na was het voor mij een goede ronde.  Aan het einde van de ronde bleek dat ik toch al wel op mijn concurrentie een “gaatje” had geslagen. Ook bij de heren was het spannend. Thijs had een zeer goede ronde gelopen en de achtervolging moest op hem ingezet worden.  In de loop van de middag naar huis, lekker uitrusten en op naar de zondag. Dit beloofde een spannende en zeer zonnige dag te worden en dat werd het ook. De flight indeling bij de dames was hetzelfde, ik liep weer met Neli en Marion. Jammer genoeg voor mij gingen mijn slagen niet zo lekker recht als op zaterdag, maar gelukkig maakten mijn flightgenoten ook foutjes. Ondanks veel te drinken en goed te eten kreeg ik halverwege de wedstrijd toch wel behoorlijk last van de warmte. Concentratieverlies, maar ja dat was mijn “pakkie an”. Na een slechte afslag op 18 maar wel een goede 3de slag kwam ik met 5 slagen en als overall winnaar bij de dames uit de bus. Ook bij de heren was het heel erg spannend geweest. Thijs heeft zijn voorsprong zien verkleinen maar toch gewonnen met een verschil van 2 slagen. Proficiat Thijs, op naar volgend jaar!

Ik wil graag mijn flight genoten Neli en Marion bedanken voor de prettige 2 dagen. Chapeaux voor de andere ladies: Tonnie Thal, Martha Lekoko en Monique Kies.  Ook wil ik de wedstrijdleiding bedanken en alle heren die hebben meegedaan. Ook de greenkeepers bedankt, de baan lag er zeer goed bij, goede eerlijke greens en gelukkig dit jaar niet zo heel veel hoge rough. Tot volgend jaar!!

Linda Timmerman

Voor alle foto's, klik HIER.

Strokeplay dames:

1 Linda Timmerman

2 Neli Nikolova

3 Marion Reijrink

Strokeplay heren:

1 Thijs Beelen

2 Rob van Hoof

3 Roland van Gestel

Stableford:

1 Bart Jansen

2 Hans-Peter Santegoets

3 Hein Hermans

Voor alle uitslagen, klik HIER.