2de Lazy Saterday, 10 aug 2019

Geplaatst: 14-08-2019

10 aug was het weer Lazy saturday, een 9 holes Shotgun wedstrijd speciaal voor nieuwe leden en hoge handicappers om mensen te leren kennen en ontspannen een wedstrijdje te spelen.

Met 39 deelnemers zat het vol en ondanks een stevige wind was het heerlijk lopen. In iedere flight liepen minder ervaren spelers met ervaren spelers zodat deze wedstrijd nog een educatief karakter had. Na 2,5 uur gezellig spelen bleek dat er ook nog heel goed gespeeld was.

Peter Totte was de winnaar met 25 stableford punten en 11 spelers hadden 18+ punten. Na de prijsuitreiking was het nog stevig naborrelen en had iedereen een gezellige middag gehad.

De volgende lazy saturday is gepland voor 7 september dus schrijf in voor deze wedstrijd.