Midden-Brabant Guest Cup 2019 woensdag 24 juli

VOL VOL VOL VOL. Op dit moment is het maximale aantal van 96 deelnemers bereik (super!).
Als u nu inschrijft komt u op de reserve lijst te staan.
Let op: er zijn nog verschillende inschrijvers die dienen te betalen, dus mocht u op de reserve lijst staan is er zeker nog kans dat u mee kunt doen.

Dit jaar organiseren wij voor de 7e keer op Golfbaan Midden-Brabant, namelijk op woensdag 24 juli.
Het is een 18 holes stableford wedstrijd speciaal voor alle gastspelers (greenfeeërs) van onze baan.
De zogeheten ‘Midden-Brabant Guest Cup’ 2019. De eerdere edities waren zeer geslaagd! Dus ook dit jaar hopen we weer op veel deelnemers. Het is een zeer competitieve en tevens gezellige wedstrijd waarop alle gasten (greenfeeërs) van onze golfbaan hun kunsten een keer in wedstrijdvorm kunnen vertonen. Dus meld je nu aan en doe mee!

Let op: om het toernooi prestigieuzer te maken is deelname alleen mogelijk voor handicappers 0 - 35.9 opgedeeld in twee categorieën. Aan de hand van het aantal aanmeldingen wordt gekeken waar deze grens ligt.

Mogelijke categorieën:

• Categorie A:    Hcp. 0 – 20.0
  • Categorie B:    Hcp. 20.1 – 35.9

Voor €49,50 p.p. kunt u deelnemen aan deze wedstrijd!
(het normale tarief voor 18 holes is €60,00 p.p.)

Voor €49,50 krijgt u:

• 18 holes stablefordwedstrijd met shotgunstart op woensdag 24-07-19
  • Naderhand een drankje + borrelhapjes
  • Prijzentafel

Optionele BBQ:
Op deze dag zal onze brasserie ook een BBQ verzorgen voor €17,50 p.p. (aangeven op digitaal inschrijfformulier)!
Dus als u zin en tijd hebt kunt u na de wedstrijd ook gebruik maken van deze BBQ.
De BBQ dient op de dag zelf afgerekend te worden bij de horeca.

Wanneer:

• Woensdag 24 juli
  • 11:00 uur start shotgun
  • Melden wedstrijdtafel (met NGF-pas) tussen 09:30 - 10:30 uur
  • +/- 16:00 uur einde wedstrijd aansluitend borrelen + prijsuitreiking
  • +/- 17:00 uur start optionele BBQ

Als u nu inschrijft komt u op de reserve lijst te staan.

Inschrijfformulier Midden-Brabant Guest CUp 2019

Onderwerp: *