PGA Junior League 2017

Op 02 juni aanstaande gaat wederom de PGA Junior League van start en Golfbaan Midden-Brabant doet dit jaar mee met maar liefst 2 teams! Ook dit jaar zullen we proberen de landelijke finale te halen en deze ook te winnen. Vorig jaar zijn we 2e van Nederland geworden en zoals de jeugd zelf zegt: Dat kan beter!

De PGA Junior League is een competitie voor de jongere jeugd tussen 8 en 13 jaar oud. Ze spelen op de par-3 banen van verschillende clubs en in een onderlinge strijd proberen zij de titel PGA Junior League Kampioen naar zich toe trekken.
Het is geweldig om hen te zien spelen en we weten zeker dat jullie dat ook vinden. Komt u ze aanmoedigen?

Praktische informatie

• Starttijd: bij beide poules wordt er op de speeldag telkens om 18:00 uur gestart
  • Aanwezig: graag proberen telkens tussen 17:00 en 17:15 uur op locatie aanwezig te zijn (inslaan, foto's etc.)
  • Flight indeling: deze wordt ter plekke bekend gemaakt
  • Eigen vervoer: vervoer dienen de ouders zelf onderling te regelen. Eventueel is via de 'log in' op de website in het menu 'leden' de ledenlijst te raadplegen voor contactgegevens
  • Kleding: ook de gebruikelijk teamkleding wordt op de locaties uitgedeeld

Teamindeling + speelschema Poule 1:

Speler:

Datum:

Tijd: Locatie:

Hidde van Gestel

vrijdag 2 juni

18:00 uur De Haenen

Anne van Daal

vrijdag 9 juni