NGF Jeugdcompetitie 2018

Wij hebben ook dit jaar weer een NGF Jeugdteam!
De stand van deze competitie (poule) kan HIER gevolgd worden.
Wilt u komen kijken en hen aanmoedigen? Super, dat vinden ze hartstikke leuk.

3 juni a.s. is het zover en gaan we weer van start met de NGF competitie. Dit jaar spelen we in de 3e klasse! Aangezien we een grote groep spelers hebben en we iedereen willen laten spelen kan het zijn dat men niet alle wedstrijden speelt.

Belangrijke informatie:
  • Alle spelers zullen tijdens de wedstrijden onze eigen jeugd clubkleding dragen.
  • Tref de nodige voorbereidingen voor de wedstrijden zoals tas in orde maken.
  • De vraag aan de ouders of men kan carpoolen.
  • Graag minimaal week van te voren afmelden wanneer dit nodig is (bij Duane)

Poule indeling 2018

Poule wedstrijden 2018

Selecties bij de wedstrijden

Informatie Gastheerschap

Net als elk ander team zullen wij ook de teams ontvangen op Midden-Brabant. Dit gastheerschap is ook belangrijk. Het team van Midden-Brabant zal dan niet spelen maar zullen zorg moeten dragen voor een goed ontvangst en afsluiting van de wedstrijd. Dit betekent dat je de spelers ontvangt, wedstrijd formulieren uitdeelt, uiteindelijke scores na kijkt en ondertekent.

Om het team niet te veel belasten met dit gastheerschap is er gekozen om via twee shifts alles zo goed mogelijk te laten verlopen. De bijbehorende taken krijgt mene nog te horen. Kijk hieronder de indeling.

Ochtendshift:
- Gilles Rosenberg
- Lars de Man
- Ronan Hermans

Middagshift:
- Thijs Visser
- Mathijs Coppens
- Fieke Misere

Bij vragen en/of opmerkingen kan je contact op nemen met:
Duane Peeters       06-15966119