NGF Jeugdcompetitie 2017

Wij hebben ook een NGF Jeugdteam!
De stand van deze competitie (poule) kan HIER gevolgd worden.

Wilt u komen kijken en hen aanmoedigen? Super, dat vinden ze hartstikke leuk.
Hieronder kunt u de speeldata zien:

Datum:

Locatie:

11-juni

Golfclub Hoenshuis

25-juni

Golfclub Crossmoor

02-juli

Golfbaan Midden-Brabant

Selectie NGF Jeugd van Golfbaan Midden-Brabant:

Boven v.l.n.r: Lauren v/d Geld, Lars de Man, Amber Smeekens, Gilles Rasenberg en Pepijn Paulissen

Onder v.l.n.r: Anne van Daal, Belle Kessels, Lotte van Daal en Hidde van Gestel.

Verslag 1e wedstrijd: Rijk van Margraten

Op zondag 28 mei was het dan zover. Onze jeugd deed voor het eerst mee aan de NGF Jeugdcompetitie 18 holes. Het was niet alleen heel spannend maar ook erg warm op de heuvels van golfbaan het Rijk van Margraten. Helaas was deze wedstrijd vriendschappelijk omdat een golfclub zich heeft terug getrokken maar dat heeft de pret niet mogen drukken. Een goede generale zoals ze zeggen.

De wedstrijd wordt gespeeld middels een stableford telling over 18 holes en de punten worden via de “Dubbel Negen” spelvorm verdeeld. Onze talenten hebben, ondanks het vriendschappelijk was, een goede prestatie neergezet. Anne van Daal en Belle Kessels wisten hun partijen te winnen. Gilles Rasenberg en Pepijn Paulissen moesten helaas hun meerdere erkennen in de tegenstander. Hiermee is de wedstrijd in een gelijkspel geëindigd en voor een eerste keer is dat heel goed!

Op 11 juni staat de volgende wedstrijd gepland en deze speelt mee voor de punten. De jeugd zal dan afreizen naar  Golfclub Hoenshuis. Wij wensen onze spelers heel veel succes!

Verslag 2e wedstrijd: Golfclub Hoenshuis

Gisteren (11 juni) hebben we de eerste ‘officiële’ wedstrijd gespeeld in de NGF Jeugd Competitie (vorige was vriendschappelijk). Amber, Lotte, Belle en Hidde mochten Midden-Brabant vertegenwoordigen op GC Hoenshuis, een hele mooie, licht geaccidenteerde baan in Voerendaal (bij Heerlen). Het was heerlijk weer voor de kijkers en erg warm voor de spelers, maar ze zijn er volle bak voor gegaan. Na 18 zware holes zijn ze verwend met een lekker maaltijd en uiteindelijk ook een verrassend goede uitslag! Beide partijen (zowel tegen Hoenshuis als tegen Crossmoor) zijn gewonnen, dus Midden Brabant staat voorlopig bovenaan in de competitie!!