Laatste nieuws

Op deze pagina zal voortaan telkens ook alle informatie komen te staan uit de laatste 'jeugd nieuwsbrief' die altijd per mail wordt gezonden naar alle jeugdleden en ouders.

Jeugd nieuwsbrief 23-10-17

De volgende punten zullen in deze mail aan bod komen:

1. Nieuwe datum (29 okt.) jeugdkampioenschap (grote baan)
  2. 29 oktober 10:00 uur 'gewoon' jeugdles voor degene die niet staan ingedeeld voor het kampioenschap op de grote baan
  3. Sinterklaas GLOW in the DARK wedstrijd
  4. Super leuke foto's en verslagen van alle jeugd wedstrijden/activiteiten op de website

1.     Nieuwe datum (29 okt) jeugdkampioenschap (grote baan), rest heeft les

• We hebben door verschillende redenen ervoor gekozen om alle jeugd die zondag deelneemt aan het kampioenschap tegelijkertijd om 09:00 uur te laten starten (shotgun start d.m.v. toetersignaal).
    Excuses voor het ongemak. Helaas zit er ook een stukje overmacht bij.
    • Graag uiterlijk 08:30 uur melden bij de wedstrijdtafel in het clubhuis voor ophalen scorekaart en een briefing
      • Het clubhuis zal vanaf 08:15 uur geopend zijn
    • Zodat om 08:45 uur iedereen naar zijn starthole kan vertrekken
    • En we om 09:00 uur allemaal tegelijk kunnen starten
  • Beide groepen spelen 6 holes van de grote baan. De ene groep speelt vanaf de rode tees en de andere groep vanaf de paarse tees (zie indeling hieronder).
  • Het kampioenschap zal uiterlijk tot 11:15 uur duren.
  • Bekijk hieronder alvast welke 6 holes route jij zult spelen, met wie je speelt en vanaf welke hole je zult starten!

Let goed op in welke groep je ingedeeld bent:

2.     29 oktober 'gewoon' jeugdles voor iedereen die hierboven niet staat ingedeeld

De Jeugd die op de 24 september al wel de jeugdkampioenschappen gespeeld hebben op de par 3 baan OF nog niet toe zijn aan het kampioenschap op de grote baan (omdat ze bijv. nieuw zijn op les) hebben op zondag 29 oktober gewoon les.
Dat betekent dus: als jij hierboven niet staat ingedeeld heb je gewoon jeugdles!
Deze les begint voor iedereen om 10:00 uur.
Mocht je niet kunnen, dan graag weer afmelden bij Duane.

3.    ZET ALVAST OP DE KALENDER: Sinterklaas / Glow in the Dark wedstrijd vr. 24 nov.

Na het geweldige succes van de 'Sinterklaas Glow in the Dark' wedstrijd van vorig jaar gaan we dit jaar deze super vette en gave wedstrijd opnieuw weer organiseren.
Ook nu hebben we weer de lichtgevende ballen en zullen de verschillende holes een beetje verlicht zijn.
Ik heb in de wandelgangen vernomen dat er een grote kans is dat ook nu Sinterklaas met een aantal pieten langs komt om de prijzen uit te rijken. Het belooft dus weer een hele mooie avond te worden.
Net zoals de vorige keer mogen ook nu jouw ouders en of opa’s en oma’s weer mee doen. Zelfs als ze geen lid zijn of maar een klein beetje golf ervaring hebben.
Dus zet vrijdag 24 november alvast in je agenda zodat je er zeker bij bent.
Meer informatie over aanvangstijden enz. geven we in de volgende nieuwsbrief voor jeugd.

4.       Foto albums op de website bijgewerkt

Wij maken altijd vele foto's tijdens jeugd activiteiten en wedstrijden.
Wist jij dat wij deze gave foto's altijd van de website zetten?
Wil jij zien of je ook in actie op een leuke foto staat tijdens één van de gezellige jeugdactiviteiten?
Neem dan snel een kijkje op: https://www.golfclubmiddenbrabant.nl/jeugd/foto_albums_jeugd/