Laatste nieuws

Op deze pagina zal voortaan telkens ook alle informatie komen te staan uit de laatste 'jeugd nieuwsbrief' die altijd per mail wordt gezonden naar alle jeugdleden en ouders.

Jeugd nieuwsbrief 02-03-18

Wijzigingen in de planning jeugd:

• Zondag 4 maart GEEN les
    Aanstaande zondag 4 maart gaat de les NIET door na overleg i.v.m. het slechte weer en de kou
  • Zondag 11 maart jeugdles (i.p.v. training) op de reguliere tijden van jouw lesgroep
    De les van komende zondag wordt dus eigenlijk verzet naar zondag 11 maart (training gaan dan dus niet door).
  • Zondag 18 maart training van 10:00 tot 11:30 uur
    De training die eigenlijk op 11 maart stond gepland, schuift nu dus op naar zondag 18 maart
  • Wedstrijd (ingelast) op zondag 8 april om 10:00 uur
    De carnavalswedstrijd is een tijdje terug niet doorgegaan ook vanwege de kou en het weer.
    Deze wedstrijd gaan we daarom nu gezellig inhalen op zondag 8 april.
    PGA Junior League kids spelen PGA Junior League format op de par 3 baan tegen elkaar.
    Oudere NGF kids spelen NGF format op de grote baan tegen elkaar (9 holes)
    Iedereen wordt verwacht bij deze wedstrijd. Zorg dat men uiterlijk 09:45 uur aanwezig is.
    Mocht je niet kunnen dan graag voor zondag 1 april afmelden bij Antoine Raaijmakers --> a.raaijmakers@b-nuts.nl

Jeugd nieuwsbrief 23-10-17

De volgende punten zullen in deze mail aan bod komen:

1. Super leuke foto's en verslagen van alle jeugd wedstrijden/activiteiten op de website

1.       Foto albums op de website bijgewerkt

Wij maken altijd vele foto's tijdens jeugd activiteiten en wedstrijden.
Wist jij dat wij deze gave foto's altijd van de website zetten?
Wil jij zien of je ook in actie op een leuke foto staat tijdens één van de gezellige jeugdactiviteiten?
Neem dan snel een kijkje op: https://www.golfclubmiddenbrabant.nl/jeugd/foto_albums_jeugd/