Golfsixes League 2018

Op vrijdag 25 mei aanstaande gaat wederom de PGA Junior League van start. De PGA Junior League heeft een nieuwe naam gekregen en heet nu 'Golfsixes'. Lees hier meer over de Golfsixes league.

Wij doen dit jaar ook weer mee met 2 teams!

De 'Golfsixes' is een competitie voor de jongere jeugd tussen 8 en 14 jaar oud. Ze spelen op de par-3 banen van verschillende clubs en in een onderlinge strijd proberen zij de titel 'Golfsixes Kampioen' naar zich toe trekken.
Het is geweldig om hen te zien spelen en we weten zeker dat jullie dat ook vinden. Komt u ze aanmoedigen?

Praktische informatie

• Starttijd: bij beide poules wordt er op de speeldag telkens om 18:00 uur gestart
  • Aanwezig: graag proberen een half uur van te voren op locatie aanwezig te zijn (inslaan, foto's etc.)
  • Flight indeling: deze wordt ter plekke bekend gemaakt
  • Eigen vervoer: vervoer dienen de ouders zelf onderling te regelen. Eventueel is via de 'log in' op de website in het menu 'leden' de ledenlijst te raadplegen voor contactgegevens
  • Kleding: ook de gebruikelijk teamkleding wordt op de locaties uitgedeeld

Speeldata 2018