Starttijd reserveren: Greenfee en arrangementen

U bent als gastspeler/greenfeeër altijd van harte welkom bij ons op Golfbaan Midden-Brabant!

U kunt een starttijd aanvragen/reserveren door te bellen naar 013-5169966 of vul onderstaand aanvraagformulier in.

Dit formulier is een aanvraag voor een reservering. De reservering is pas definitief als u vanuit ons een bevestiging heeft gekregen. U ontvangt z.s.m. antwoord. Wilt u een reservering maken om binnen 48 uur te komen spelen. Dan dient u dit telefonisch te doen.

Let op:
Wilt u als 'Golf Chain-er' een starttijd reserveren, dan gelden andere voorwaarden. Deze voorwaarden kunt u hier lezen.

Onderwerp: *
Greenfee, arrangement of Golf Chain^: *
Datum speeldag: *
Gewenste starttijd: *
Naam gastspeler (boeker): *
E-mailadres: *
Telefoon nr.: *
Aantal personen: *

^ Golf Chain is een samenwerkingsverband tussen onze baan en 6 andere Golfbanen. Lees hier meer over Golf Chain.

Greenfee of Arrangement

Tarief
  • Greenfee 18 holes

Jeugd t/m 18 jaar 50% korting op de greenfee bij minimaal 1 meespelende volwassene

• Greenfee 9 holes (op de 18-holes wedstrijdbaan)

• Golf & Eat arrangement 18 holes
    Koffie/Thee met iets lekkers, greenfee 18 holes incl. golfgift en 3-gangen diner
    (hoofdgerecht keuze uit vlees of vis)

• Golf & Eat arrangement 9 holes (op de 18-holes wedstrijdbaan)
    (hoofdgerecht keuze uit vlees of vis)

• Greenfee 9 holes PAR-3 baan (dagkaart)
  • Introductietarief 18 holes (golfen met een lid)
  • Introductietarief 9 holes (golfen met een lid)
  • Introductietarief Golf & Eat arrangement 18 holes (golfen met een lid)
    (hoofdgerecht keuze uit vlees of vis)
  • Introductietarief Golf & Eat arrangement 9 holes (golfen met een lid)
  • Late-fee* / winterfee 18-holes baan
  • Introductietarief Late-fee* / winterfee (golfen met een lid)
  • 1 klik van 24 ballen op driving range (losse euro munten in automaat)
    Toegang tot de driving range is gratis
 €   1,00

*Voor een late fee (behalve op woensdagen) kunt u op de speeldag zelf bellen voor beschikbaarheid.
  Zomertijd: starten na 16:30 uur
  Wintertijd: starten na 15:00 uur

Tarieven voor clinics en/of bedrijfsdagen op aanvraag, neemt contact met ons op via email: info@golfclubmiddenbrabant.nl of telefonisch: 013-5169966