Midden-Brabant Guest Cup 2017 woensdag 26 juli

Dit jaar organiseren wij voor de vijfde keer op golfbaan Midden-Brabant een wedstrijd speciaal voor alle gastspelers (greenfeeërs) van onze baan. De zogeheten ‘Midden-Brabant Guest Cup’ 2017. De eerdere edities waren zeer geslaagd! Dus ook dit jaar hopen we weer op veel deelnemers. Het is een zeer gezellige en tevens competitieve wedstrijd waarop alle gasten (greenfeeërs) van onze golfbaan hun kunsten een keer in wedstrijdvorm kunnen vertonen. Dus meld je nu aan en doe mee!

Voor €42,50 p.p. kunt u deelnemen aan deze wedstrijd!
(het normale tarief voor 18 holes is €52,50 p.p.)

Voor €42,50 krijgt u:

• 18 holes stablefordwedstrijd op woensdag 26-07-17
  • Ontvangst met koffie/thee en Brabantse lekkernij
  • Naderhand een drankje + borrelhapjes
  • Prijzentafel
  • BBQ is optioneel tegen een meerprijs van €15,- p.p.

Aan de hand van het aantal aanmeldingen wordt gekeken of de wedstrijd wordt ingedeeld op basis van handicap (max. 36) in 2 categorieën. Heeft u baanpermissie of een handicap tussen 36.0 en 54.0 dan mag u ook mee doen, maar dat start u wel vanaf handicap 36.

Categorieën:
- Categorie A:    Hcp. 0 – 20.0
- Categorie B:    Hcp. 20.1 – 36 (en baanpermissie of > 36.0)

Optie BBQ:
Op deze dag zal onze brasserie ook een BBQ verzorgen voor maar €15,00 p.p.! Dus als u zin en tijd hebt kunt u na de wedstrijd ook gebruik maken van deze BBQ. De BBQ dient op de dag zelf afgerekend te worden bij de horeca.

Wanneer:

• Woensdag 26 juli