Ik wil leren golfen

Kennis gemaakt met de golfsport?
Mocht jij zijn gegrepen door het 'golfvirus', dan bieden wij 3 zeer aantrekkelijke en complete 'instap-lespakketten' aan inclusief diverse mogelijkheden om te oefenen (tijdens en natuurlijk naast de lessen)! Golfen is op alle leeftijden en niveaus te beoefenen.

De lespakketten zijn gekoppeld aan het 9 stappen plan van de Nederlandse Golf Federatie (NGF). Het 9 stappen plan is een helder en compleet traject om te leren golfen. Men kan natuurlijk zelf bepalen tot welk niveau (stap) men eigenlijk wil en kan komen. De basis van iedere golfer en de golfsport bestaat uit STAP 1 (baanpermissie) en STAP 2 (handicap 54).

Lees hier alvast meer informatie over het 9 stappen plan van de NGF.
Tijdens de lessen krijgt u ook de boekjes van bijv. stap 1 en 2. Tevens zal onze pro en de mentor u natuurlijk begeleiden en van extra informatie voorzien als dat nodig is!

Leer golfen met onze 'instap-lespakketten' en het 9 stappen plan

Zie hieronder de inhoud en bijbehorende kosten van de 3 lespakketten om te starten/leren golfen.

Lespakket STAP 1 (6 voor 5 lessen):                      baanpermissie

U begint met golfen. Daarvoor is dit complete ALL IN lespakket ideaal!

• 6 lessen van 50 min. voor de prijs van 5 incl. boekje STAP 1
  • Eventueel golfstokken in bruikleen
  • 3 maanden onbeperkt toegang tot de driving range (incl. gratis gebruik ballen)
  • 3 maanden onbeperkt toegang tot de 9 holes par 3 baan (bij toestemming pro)
  • 2 x een 9 holes ronde op de 18 holes wedstrijdbaan (= verplicht voor behalen baanpermissie):
    • Één ronde met de mentor vanuit de club
    • Één rondes met een golfer (golfmaatje) naar keuze (= marker) met minimaal hcp 54
  • Inclusief mentor vanuit de vereniging

Het pakket start vanaf de 1e les datum en zal uiterlijk 3 maanden duren (= afhankelijk van vordering en vrije tijd).
Na het doorlopen van dit pakket heeft u baanpermissie voor de 18 holes baan gehaald!

Prijzen

Hieronder staan de kosten van lespakket STAP 1 (kosten zijn per pakket per persoon)

• 4 personen €199,- p.p.
  • 3 personen €225,- p.p.
  • 2 personen €249,- p.p.
  • 1 persoon (privé) €375,- p.p.

Lespakket STAP 2 (6 voor 5 lessen):                        handicap 54

Het doorlopen van stap 1 (bezit baanpermissie) is verreist om te starten met stap 2.

• 6 lessen van 50 min. voor de prijs van 5 incl. boekje stap 2
  • 3 maanden onbeperkt toegang tot de 9 holes par 3 baan
  • 2 x een 9 holes ronde op de 18 holes wedstrijdbaan (= verplicht voor behalen hcp. 54):
    • Één of twee rondes met de mentor vanuit de club
      OF
    • Één of twee rondes met een golfer (golfmaatje) naar keuze (= marker) met minimaal hcp 54
  • Inclusief mentor vanuit de vereniging
  • Inclusief mogenlijkheid tot het behalen van het NGF regelexamen te behalen (theorie= verplicht voor behalen hcp. 54).
    De kosten van dit theorie-examen zijn:
    • Leden €10,-
    • Niet-leden €65,- (inclusief kosten 1e jaar Registratielidmaatschap en lesboek (± €40,-)

Mocht u binnen 2 maanden na uw eerste les lid worden, dan krijgt u korting op uw abonnement of lidmaatschap (hoogte van korting is afhankelijk van de resterende maanden van dit pakket).

Prijzen

Hieronder staan de kosten van lespakket STAP 2 (kosten zijn per pakket per persoon)

• 4 personen €199,- p.p.
  • 3 personen €225,- p.p.
  • 2 personen €249,- p.p.
  • 1 persoon (privé) €375,- p.p.

Lespakket STAP 3 (6 voor 5 lessen):                      handicap 54 – 36 (op naar hcp 36)

U bent al in het bezit van een handicap tussen de 54 en 36? Dan heeft u al een start gemaakt in de golfsport.
Natuurlijk bent u nog niet (nooit) uitgeleerd en zijn er zeker nog stappen te zetten om nog meer plezier uit het spelletje te halen!

• 6 lessen van 50 min. voor de prijs van 5 incl. boekje stap 3
  • Verplichte keuze voor een abonnement of lidmaatschap met minimale duur van 12 maanden
    Zie brochure bij receptie of kijk hier voor alle abonnementen en lidmaatschappen

Prijzen

Hieronder staan de kosten van lespakket STAP 3 (kosten zijn per pakket per persoon)

• 4 personen €99,- p.p.
  • 3 personen €125,- p.p.
  • 2 personen €150,- p.p.
  • 1 persoon (privé) €275,- p.p.

Bij dit lespakket (stap 3) zijn bovenstaande kosten exclusief de kosten van een abonnement of lidmaatschap.

Golf jij al?
Bekijk dan hier alle mogelijkheden voor lidmaatschappen en abonnementen.

Interesse om te leren golfen?
Vul het onderstaande formulier in en klik op versturen voor meer informatie of aanmelden

Onderwerp: *
Naam en voornaam: *