Ik wil leren golfen

Kennis gemaakt met de golfsport?
Mocht jij zijn gegrepen door het 'golfvirus', dan bieden wij een zeer aantrekkelijk ALL IN starterspakket voor 5 maanden aan (opleiding tot handicap 54).

Leer golfen met ons 'ALL IN starterspakket' van 5 maanden

Heb jij kennis gemaakt met de golfsport? Dan kun je bij ons starten met jouw 'golfcarrière' op een zeer voordelige, leuke en leerzame manier. Dit kan namelijk vanaf €74,50 per maand met ons ALL IN starterspakket van 5 maanden. Met dit pakket word jij opgeleid tot handicap 54 met o.a. 10 lessen van 1 uur! Daarnaast heb jij op alle dagen van de week (m.u.v. woensdagen: geen toegang tot 18 holes baan) toegang tot alle faciliteiten van het golfcomplex incl. gratis ballen op de driving range, zodat wat jij geleerd hebt in de lessen ook kunt oefenen in de praktijk.
Lees hieronder bij 'ALL IN starterspakket' meer informatie, zoals bijv. voorwaarden, totale inhoud van het pakket, kosten, etc.

Golf jij al? Bekijk dan hier alle mogelijkheden voor lidmaatschappen en abonnementen.

ALL IN starterspakket voor 5 maanden

Vanaf €74,50 per maand wordt jij met dit 'all in starterspakket' in 5 maanden tijd opgeleid tot handicap 54 en maak jij een leuke, goede en leerzame start in de golfsport. Men kan alleen starten met het starterspakket als men nog geen golfervaring heeft (hooguit deelname aan een clinic of bijv. 1 les).

Het starterspakket bestaat uit:

10 uur golfles (vrij te plannen) van een golfprofessional, bijv.:

• Een ½ uur per week OF
  • Een heel uur per 2 weken

5 maanden toegang tot alle faciliteiten =

• 6 dagen per week, m.u.v. woensdagen, speelrecht op
    de 18 holes wedstrijdbaan (indien in bezit van baanpermissie)
  • Alle dagen toegang tot alle oefenfaciliteiten:
    • Driving range incl. gratis gebruik DR ballen
    • 9 holes par 3 baan
    • Putting green
    • Chipping area
    • Oefenbunker

Golfmateriaal: Putter + ijzeren 7 in bruikleen

Opleiding tot golfhandicap 54 bij behalen regel-examen*

• boekjes stap 1 en 2

NGF-pas (met golfhandicap)

Mentor vanuit de golfclub

Deelname mogelijk aan clubwedstrijden

Theorieboek, regel-examen en mogelijkheid tot theorie lessen

(excl. €10,- examengeld)

*Men kan alleen starten met het starterspakket als men nog geen golfervaring heeft (hooguit deelname aan een clinic of bijv. 1 les).

• Met 4 personen:         €74,50 p.p. per maand (5 maanden)
  • Met 3 personen:         €84,50 p.p. per maand (5 maanden)
  • Met 2 personen:         €99,50 p.p. per maand (5 maanden)
  • Individueel (privé):    €149,50 p.p. per maand (5 maanden)