Ik wil kennismaken met golf

Golfen is leuk, gezellig en bovendien gezond voor iedereen!

Individueel of gezellig met vrienden/familie ‘kennis maken met golfen’?

Geef je hieronder op voor een clinic + drankje eventueel samen met bijv. vrienden of familie (max. 12 personen)! Bij Golfclub Midden-Brabant kun jij op een leuke, laagdrempelige, gezellige en betaalbare (€12,50 p.p. of GRATIS via de AH spaaractie) manier kennismaken met de golfsport door mee te doen met een golfclinic! Daarnaast maak je natuurlijk ook alvast kennis met onze baan en vereniging. Natuurlijk mag je ook individueel of bijv. als koppel mee doen!

Al kennis gemaakt met de golfsport? Kies voor aantrekkelijke en complete (instap) lespakketten

De kennismakings-golfclinic

Wanneer:

Op deze zondagen vinden de clinics plaats:

• 17 sep.
  • 22 okt.
  • 19 nov.
Tijdstip: 12.00 uur tot 13.30 uur
Inclusief: Lesinstructie, golfmaterialen en een drankje
Kosten: € 12,50 p.p.
Inschrijven: zie digitaal formulier hieronder

*Hebt u zelf een groepje mensen van 6 of meer personen dan kunt u contact opnemen met onze receptie info@golfclubmiddenbrabant.nl of 013-5169966 om eventueel een eigen datum en tijdstip hiervoor in te plannen.

Inschrijven

Schrijf je hieronder in voor 'een golfclinic incl. drankje' en klik op versturen!
Natuurlijk mag je ook individueel mee doen of bijv. als koppel.

Na inschrijving ontvang jij van ons per e-mail een bevestiging met meer informatie en eventueel (als men geen voorkeur heeft) een aantal data voorstellen voor de clinic.

Onderwerp: *
Voor + Achternaam: *