Ik wil kennismaken met golf

Golfen is leuk, gezellig en bovendien gezond voor iedereen!

Gezellig met vrienden of familie ‘kennis maken met golfen’ en borrelen?

Geef je hieronder op voor een clinic + drankje samen met jouw vrienden of familie (max. 12 personen)! Bij Golfclub Midden-Brabant kun jij op een leuke, laagdrempelige, gezellige en betaalbare (€7,50 p.p.) manier kennismaken met de golfsport door mee te doen met een golfclinic! Daarnaast maak je natuurlijk ook alvast kennis met onze baan en vereniging. Natuurlijk mag je ook individueel of bijv. als koppel mee doen!

Al kennis gemaakt met de golfsport? Leer golfen met het voordelige ALL IN starterspakket

De golfclinic

Wanneer:

Op deze zondagen vinden de clinics plaats:

• 19 feb.
  • 2 mrt.
  • 26 mrt.
  • 23 apr.
  • 21 mei
  • 25 jun.
  • 16 jul.
  • 27 aug.
  • 17 sep.
  • 22 okt.
  • 19 nov.
Tijdstip: 12.00 uur tot 13.30 uur
Inclusief: Lesinstructie, golfmaterialen en een drankje
Kosten: € 7,50 p.p.
Inschrijven: zie digitaal formulier hieronder

*Hebt u zelf een groepje mensen van 6 of meer personen dan kunt u contact opnemen met onze receptie info@golfclubmiddenbrabant.nl of 013-5169966 om eventueel een eigen datum en tijdstip hiervoor in te plannen.

Inschrijven

Schrijf je hieronder in voor 'een golfclinic incl. drankje'! Natuurlijk mag je ook individueel mee doen of bijv. als koppel.

Na inschrijving ontvang jij van ons per e-mail een bevestiging en een aantal data voorstellen voor de clinic. Zo kunnen jij en jouw vrienden of familie deze leuke en gezellige activiteit afspreken en inplannen.

Onderwerp: *
Voor + Achternaam: *