Ik wil leren golfen

Ga meteen naar aanmeldformulier

Wij bieden een zeer aantrekkelijke en compleet 'instap-lespakket' aan inclusief diverse mogelijkheden om te oefenen (tijdens en natuurlijk naast de lessen)! Golfen is op alle leeftijden en niveaus te beoefenen.

De lespakketten zijn gekoppeld aan het 9 stappen plan van de Nederlandse Golf Federatie (NGF). Het 9 stappen plan is een helder en compleet traject om te leren golfen. Men kan natuurlijk zelf bepalen tot welk niveau (stap) men eigenlijk wil en kan komen. De basis van iedere golfer en de golfsport bestaat in ieder geval uit STAP 1 (baanpermissie) en STAP 2 (theorie en handicap 54).

Lees hier meer informatie over het 9 stappen plan van de NGF.

Haal je baanpermissie met lespakket: stap 1

Zie hieronder alle informatie over het instaplespakket (baanpermissie) en eventueel verdere pakketten. Met het doorlopen van lespakket stap 1 heb jij baanpermissie en toegang tot de 18 holes wedstrijdbaan.

Lespakket STAP 1: baanpermissie (3 maanden)

U begint met golfen. Daarvoor is dit complete ALL IN lespakket ideaal!

Dit lespakket bestaat uit:

• 6 lessen van 50 min. voor de prijs van 5 incl. boekje STAP 1
  • Eventueel golfstokken in bruikleen
  • 3 maanden onbeperkt toegang tot de driving range (incl. gratis gebruik ballen)
  • 3 maanden onbeperkt toegang tot de 9 holes par 3 baan (bij toestemming pro)
  • 2 x een 9 holes ronde op de 18 holes wedstrijdbaan (= verplicht voor behalen baanpermissie):
    • Één ronde met de mentor vanuit de club
    • Één rondes met een golfer (golfmaatje) naar keuze (= marker) met minimaal hcp 54
  • Inclusief mentor vanuit de vereniging

Het pakket start vanaf de 1e les datum en zal uiterlijk 3 maanden duren (= afhankelijk van vordering en vrije tijd).
Na het doorlopen van dit pakket heeft u baanpermissie voor de 18 holes baan gehaald (mits u voldoet aan de criteria)!

Prijzen

Hieronder staan de kosten van lespakket STAP 1 (kosten zijn per pakket per persoon)

• 4 personen €215,- p.p.
  • 3 personen €240,- p.p.
  • 2 personen €265,- p.p.
  • 1 persoon (privé) €390,- p.p.

NIEUW.....Lespakket STAP 2: handicap 54 (2 maanden)

Het doorlopen van stap 1 (bezit baanpermissie) is verreist om te starten met stap 2.
Bij dit lespakket stap 2 raden we aan dat men, naast oefenen op o.a. de driving range en ‘9 holes par 3 baan’,  zoveel mogelijk op de 18 holes wedstrijd baan gaat spelen!

Dit lespakket stap 2 bestaat uit:

• 4 lessen van 50 min. incl. boekje stap 2
  • 2 maanden onbeperkte toegang tot alle faciliteiten:
    • 2 maanden onbeperkt toegang tot de driving range (incl. gratis gebruik ballen), oefengreen en chipping area
    • 2 maanden onbeperkt toegang tot de 9 holes par 3 baan
    • 2 maanden onbeperkt toegang tot de 18 holes wedstrijdbaan (m.u.v. woensdagen)!!
  • Handicap lopen (qualifying rondes)
    • Loop in deze 2 maanden zoveel mogelijk qualifying kaarten met een golfer die beschikt over een EGA handicap. Één ronde met de mentor is verplicht.
  • Inclusief mogelijkheid tot het behalen van het NGF regelexamen (theorie= verplicht voor behalen hcp. 54). De kosten van dit theorie-examen zijn:
    • €65,- (= inclusief kosten 1e jaar Registratielidmaatschap en lesboek (± €40,-)
      OF
    • €10,- als u voor het regelexamen een keuze heeft gemaakt voor één van onze lidmaatschappen en dit middels een ondertekend inschrijfformulier kenbaar heeft gemaakt.

Het pakket start vanaf de 1e les datum en zal dan 2 maanden duren.

Prijzen:

Hieronder staan de kosten van lespakket STAP 2 (kosten zijn per pakket per persoon)

• 4 personen €215,- p.p.
  • 3 personen €240,- p.p.
  • 2 personen €265,- p.p.
  • 1 persoon (privé) €390,- p.p.

Interesse om te leren golfen? Laat het ons weten!

Onderwerp: *
Naam en voornaam: *
E-mailadres: *
Bericht:

Bij het klikken op 'versturen' ga ik akkoord met het AVG privacy reglement van Golf Midden-Brabant.