Inschrijven Sponsorcup

U bent hierbij als zeer gewaardeerde (business)relatie uitgenodigd voor de SponsorCup 2017 op woe. 1 november. Via het inschrijfformulier onderaan deze pagina kunt u één of meerdere teams opgeven voor deze jaarlijks terugkerende wedstrijd om de 'cup met de grote oren'. In de uitnodiging van de e=mail staat op hoeveel teams (van 2 personen per team) u recht heeft om kosteloos in te schrijven.
Mocht u een extra team mee willen laten doen aan de SponsorCup, dan zijn de kosten voor deze gehele dag inclusief eten en drinken €99,- per team (excl. btw).
Hopelijk doet u weer mee!?

MIDDEN-BRABANT SPONSORCUP2017

18 holes wedstrijd greensome strokeplay met 75% handicapverrekening

Het programma zal er als volgt uitzien:

• 11.00 uur        ontvangst met een lunchbuffet/pakket
  • 11.40 uur        welkomstwoord + briefing
  • 12.00 uur        shotgun start
  • 16.30 uur        verwacht einde van de wedstrijd; borrel in het clubhuis
  • 18.00 uur        diner met prijsuitreiking van de Sponsorcup

Titelverdediger (2016)

Inschrijfformulier

Als u meer dan één team wilt inschrijven, kunt u het formulier per team opnieuw invullen en versturen.
Vergeet niet de handicaps achter de namen te vermelden en na invullen op de 'knop' versturen te drukken.

Inschrijven Sponsorcup 2017

Onderwerp: *