Inschrijven Businesscompetitie (per ronde)

Op deze pagina komt telkens minimaal 3 weken voorafgaand aan een speeldatum de mogelijkheid tot inschrijving via een digitaal inschrijfformulier 'open te staan'. Hieronder kan men zich dan PER RONDE van de businesscompetitie inschrijven.
U ontvangt telkens 3 weken voorafgaand aan een ronde een uitnodiging per email om in te schrijven (via een link naar deze pagina). Tevens zult u in de week vooraf ook nog een reminder ontvangen.

Voor planning/rooster klik hier.

Voor inschrijven volgende ronde: zie formulier onderaan deze pagina!

Opzet businesscompetitie 2018:

• Een B-2-B team = Businesslid + 1 gast
  • Een B-2-B team speelt samen/tegen een ander B-2-B team in één flight
    • Meerdere teams kan men, tegen bijbetaling, opgeven
  • Ontvangst vanaf 15:30 uur (ronde 1 t/m 4)
  • Shotgun start om 16:30 uur d.m.v. toetersignaal (ronde 1 t/m 4)
  • Altijd een 9 holes ronde met shotgun start (ronde 1 t/m 4)

Ronde 5 (slotronde) is een 18 holes wedstrijd met een shotgun start om 14:00 uur OF voor een 9 holes ronde instromen rond 16:30 uur.

• Wisselende spelvormen (competitief / fun)
  • Horeca gebruik is één vast bedrag p.p., namelijk €42,50.
    Daar krijgt men voor:
    • van 15:30 tot 21:30 uur drankconsumpties
    • baancatering
    • diner / eten

Wilt u meer dan 9 holes spelen met uw gast op een competitiedag?
Voor de businessleden die meer dan deze 9 holes willen golfen met hun gast, is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om voorafgaand aan de ronde van de businesscompetitie alvast zelf, op eigen initiatief 9 holes te lopen. Dit kan men aangeven bij de inschrijving hieronder. Voor deze businessleden zullen we dan voorafgaand aan de ronde van de businesscompetitie alvast een starttijd inboeken voor 9 holes buiten de competitie om.

Vergeet niet na invullen op de 'knop' versturen te drukken.

Onderwerp: *
Naam Businesslid: *
E-mailadres: *
Naam gast 1: *