Inschrijven Businesscompetitie (per ronde)

Op deze pagina komt telkens minimaal 3 weken voorafgaand aan een speeldatum de mogelijkheid tot inschrijving via een digitaal inschrijfformulier 'open te staan'. Hieronder kan men zich dan PER RONDE van de businesscompetitie inschrijven.
U ontvangt telkens 3 weken voorafgaand aan een ronde een uitnodiging per email om in te schrijven (via een link naar deze pagina). Tevens zult u in de week vooraf ook nog een reminder ontvangen.

Voor planning/rooster klik hier.

Voor inschrijven volgende ronde: zie formulier onderaan deze pagina!

Opzet businesscompetitie 2019:

• Een B-2-B team = Businesslid + 1 gast (tenzij contractueel anders is vastgesteld)
  • Een B-2-B team speelt samen/tegen een ander B-2-B team in één flight
    • Meerdere teams kan men, tegen bijbetaling, opgeven
  • Ontvangst vanaf 15:30 uur (ronde 1 t/m 4)
  • Shotgun start om 16:30 uur d.m.v. toetersignaal (ronde 1 t/m 4)*
  • Altijd een 9 holes ronde met shotgun start (ronde 1 t/m 4)*
  • Spelvorm: wisselend
  • Horeca: na de ronde zullen we gezamenlijk dineren
    De kosten van de horeca zijn dit jaar weer een vast bedrag p.p..
    Voor alle horeca uitgaven (drankjes bij ontvangst, baancatering, borrelen, diner) van 15:30 - 21:30 uur per ronde van de businesscompetitie betaalt u €49,50 p.p.. Dit bedrag kan aan het einde van de dag worden betaald bij de horeca (ook met de brasseriepas) of gefactureerd worden.
    We laten ons dit jaar verrassen door de nieuwe uitbaters van horeca 'Boshuys Klein Utrecht'!

*Ronde 5 (slotronde) is een 18 holes wedstrijd met een shotgun start om 14:00 uur OF voor een 9 holes ronde instromen rond 16:30 uur.

Wilt u meer dan 9 holes spelen met uw gast op een competitiedag?
Voor de businessleden die meer dan deze 9 holes willen golfen met hun gast, is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om voorafgaand aan de ronde van de businesscompetitie alvast zelf, op eigen initiatief 9 holes te lopen. Dit kan men aangeven bij de inschrijving hieronder. Voor deze businessleden zullen we dan voorafgaand aan de ronde van de businesscompetitie alvast een starttijd inboeken voor 9 holes buiten de competitie om.

Vergeet niet na invullen op de 'knop' versturen te drukken.

Onderwerp: *
Naam Businesslid: *
E-mailadres: *
Naam gast 1: *