Inschrijven Businesscompetitie

Hieronder kunt u per ronde van de businesscompetitie inschrijven met uw gasten.
De eerstvolgende ronde is ronde 3 op woensdag 28 juni:

18 of 9-holes Texas Scramble
Woensdag 28 juni:
  • De 18 holes spelers starten om 14.00 uur. Zij melden zich tussen 13.00 en 13.30 uur aan de wedstrijdtafel. De eerste 9 holes spelen jullie buiten mededinging (en kan dus ook een eigen spelvorm worden gekozen). Vervolgens zullen jullie samen met de 9 holes spelers tegelijk starten om 17:00 uur voor de andere 9 holes ronde met Texas Scramble.
  • De 9 holes spelers starten om 17.00 uur en melden zich tussen 16.00 en 16.30 uur aan de wedstrijdtafel.

Texas Scramble
We spelen Texas Scramble = Alle spelers slaan af op elke hole en kiezen daarna welke bal het beste ligt. De andere ballen worden opgepakt en gedropt binnen 1 stoklengte van die beste bal. Op die plek maken alle spelers weer een slag. Dan wordt opnieuw de beste bal gekozen en de andere ballen worden opnieuw binnen 1 stoklengte van die beste bal gedropt. Ook op de green wordt telkens de beste bal gekozen en worden de andere ballen geplaatst. Op elke hole wordt de score genoteerd en na de ronde worden de scores opgeteld.

Let op:
  • Bij sommige rondes kunt u voor verschillende opties kiezen als bijv. de keuze uit 9 of 18 holes
  • Vergeet NIET na het invullen van alle gegevens op de rode knop 'versturen' te klikken
  • Na inschrijving zult u van ons een bevestiging ontvangen

Inschrijving Businesscompetitie rondes

Onderwerp: *
Naam Businesslid: *
E-mailadres: *
Inschrijving ronde (kiezen): *
Naam gast 1: *
Handicap gast 1: *
Naam gast 2: