Het bedrijfslidmaatschap

Bent u een ondernemer? Wilt u bijv. met uw klanten gezellig golfen en netwerken? Word dan businesslid bij ons! Het businesslidmaatschap kent vele aantrekkelijke voordelen!

• 7 dagen in de week onbeperkt golfen
  • Deelname + 3 gratis gasten aan alle rondens van de b-2-b competitie
  • Deelname sponsorcup met 1 team
  • Deelname met 1 team aan de nachtwedstrijd
  • Hole sponsoring met bord
  • Vermelding in entree clubhuis en op de website
  • Gratis deelname Golf Chain: gratis spelen op alle 5 andere aangesloten golfbanen (10 x per baan, per jaar)
  • en nog meer...

Er kan gekozen worden uit twee verschillende businesslidmaatschappen:

• Persoonsgebonden lidmaatschap
  • Wildcard lidmaatschap (niet persoonsgebonden)

Deze businesslidmaatschappen kunnen naar eigen keuze worden aangevuld met bijvoorbeeld greenfees,
kredietbonnen golfbaan, bedrijfsdag.

Voor meer informatie: bel naar 013-5169966.

• Bedragen: Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.
  • Wildcard: Een wildcard geldt als 'bewijs aan toonder' en geeft u of uw relatie toegang tot de golfbaan en oefengelegenheden. Deze wildcard staat op naam van het bedrijf en het bedrijf bepaalt wie van de wildcard gebruik mag maken.
  • Holesponsoring: Exclusief de fabricagekosten van tee-bord.
  • Golf Chain: Gratis deelname aan Golf Chain: Gratis golfen op alle aangesloten golfbanen (10 x per baan).
  • Deelname sponsorcup: Voor alle deelnemers een geheel verzorgde golfdag met als inzet de sponsorcup (bokaal in de entree van het clubhuis). Inclusief eten en drinken.
  • Businesscompetitie: Golfen en netwerken met de andere business leden en hun introducees. Per speelronde 3 introducees per businesslid uit te nodigen waarvoor geen greenfee betaald hoeft te worden (exclusief eten en drinken).