De Professionals

Bij Golfacademy Midden-Brabant zijn twee professionals werkzaam.

1e Professional Robert Jones

WIE IS ROBERT JONES?
Robert Jones is geboren in 1975 in Cardiff (Wales) en werkt sinds 2001 in Nederland. Hij woont samen met zijn vrouw Jeske en zoon Reese in de plaats Oisterwijk . Inmiddels heeft hij zich de Nederlandse taal eigen gemaakt.

GOLF GESCHIEDENIS
Sinds zijn vierde levensjaar speelt hij al golf. Hij heeft de PGA -AA status behaald op the Belfry in Engeland en is lid van de Nederlandse PGA. Zijn carrière begon in Wales en zet zich nu voort in Nederland.
Als golfprofessional heeft hij veel toernooien gespeeld en is zelfs een keer tot aan de voorrondes van het British Open gekomen.

Specialiteit: Full-Swing analyse

Boek digitaal een les bij Robert

Telefoonnummer: 06 511 97 821
E-mail: rgjones@ziggo.nl

Golfprofessional Duane Peeters

WIE IS DUANE PEETERS
Duane Peeters is geboren in 1989 en getogen in Oosterhout (NB)

GOLF GESCHIEDENIS
Op mijn 8ste jaar ben ik begonnen met voetballen bij de plaatselijke voetbalclub SCO waar ik een aantal jaren in de jeugd heb gevoetbald. Een zeer leuke periode, maar toch was het uiteindelijk niet mijn sport.

Door een vriendje ben ik op 14 jarige leeftijd in aanraking gekomen met de golfsport en ben toen meteen door het golfvirus gegrepen en wist ik dat ik dit wilde gaan doen. Ik ben meteen lid geworden van de Oosterhoutse Golfclub waar ik mijn eerste lessen kreeg. Trainen op de golfbaan was mijn lust en leven geworden en nadat ik mijn handicap had gehaald wilde ik ook zo snel mogelijk aan wedstrijden meedoen. Bij de OGC ben ik begonnen met het jeugdteam om vervolgens de overstap te maken naar het jeugdteam van Prise d’ Eau, waar ik met heel leuk team aan de NGF jeugdcompetitie heb deelgenomen. Daarna ben ik bij de OGC teruggekeerd om het Heren 1 team te versterken en heb vervolgens ook voor de Haenen heren 1 en de Wouwse Plantage heren 1 gespeeld met wie ik promotie naar de Hoofdklasse heb bereikt. Daarnaast heb aan diverse Nationale wedstrijden meegedaan.

Ondanks dat het deelnemen aan wedstrijden nog steeds mijn bloed zit ben ik in januari 2013 begonnen aan de B-opleiding bij de PGA Holland voor teaching professional. Een van mijn doelstellingen is op een hoog niveau les te kunnen geven om enerzijs de beginnende & ervaren golfer beter te maken waardoor men met nog meer plezier deze sport kan beoefenen en anderzijds wil ik me ontwikkelen om ambitieuze en vastberaden talenten tot de top te begeleiden. Om hieraan meer inhoud te kunnen geven zal ik verschillende cursussen volgen om u nog beter te kunnen begeleiden.

Van mijn passie voor de golfsport heb ik nu mijn werk kunnen maken en ben ik werkzaam op Golfclub Midden-Brabant in Esbeek

Specialiteiten:

Bent u een beginnende golfer en u wilt graag verbeteren in deze sport dan kunt u bij mij terecht voor lessen voor alle facetten van de golfsport; de swing, het korte spel en course management. Ik wil me graag inzetten om u de basisbeginselen bij te brengen, zodat u met veel plezier de baan in kunt.

Ook gevorderde golfers, die hun handicap willen verlagen door constanter en verbeterd spel kunnen bij mij terecht. Door mijn wedstrijd ervaring kan ik u van advies zijn op het gebied van course management.

Mijn uitgangspunt is om de juiste swing bij uw fysiek te zoeken en u niet te leren om de perfecte swing te benaderen. Daarnaast ben ik ervan overtuigd, dat het korte spel (chippen & putten) het belangrijkste onderdeel is van het golfspel waarmee u ook in de baan uw scores kunt verlagen.

Boek digitaal een les bij Duane

Telefoonnummer: 06 15 96 61 19
E-mail: info@duanepeetersgolf.nl

Voor meer informatie over de Golfacademy en alle mogelijkheden zie: www.golfacademymidden-brabant.nl/