De Professionals

Bij Golfacademy Midden-Brabant zijn twee professionals werkzaam.

1e Professional Robert Jones

WIE IS ROBERT JONES?
Robert Jones is geboren in 1975 in Cardiff (Wales) en werkt sinds 2001 in Nederland. Hij woont samen met zijn vrouw Jeske en zoon Reese in de plaats Oisterwijk . Inmiddels heeft hij zich de Nederlandse taal eigen gemaakt.

GOLF GESCHIEDENIS
Sinds zijn vierde levensjaar speelt hij al golf. Hij heeft de PGA -AA status behaald op the Belfry in Engeland en is lid van de Nederlandse PGA. Zijn carrière begon in Wales en zet zich nu voort in Nederland.
Als golfprofessional heeft hij veel toernooien gespeeld en is zelfs een keer tot aan de voorrondes van het British Open gekomen.
Boek hier digitaal een les bij Robert

Whatsappen, bellen of mailen mag natuurlijk ook:

Telefoonnummer: 06 511 97 821
E-mail: rgjones@ziggo.nl

Golfprofessional Duane Peeters

WIE IS DUANE PEETERS
Duane Peeters is geboren in 1989 en getogen in Oosterhout (NB)

GOLF GESCHIEDENIS
Door een vriendje ben ik op 14 jarige leeftijd in aanraking gekomen met de golfsport en ben toen meteen door het golfvirus gegrepen en wist ik dat ik dit wilde gaan doen. Ik heb bij diverse banen uit de regio in de eerste heren-teams gespeeld bij de NGF competitie. Daarnaast heb aan diverse Nationale wedstrijden meegedaan.

Ondanks dat het deelnemen aan wedstrijden nog steeds mijn bloed zit ben ik in januari 2013 begonnen aan de B-opleiding bij de PGA Holland voor teaching professional. Een van mijn doelstellingen is op een hoog niveau les te kunnen geven om enerzijs de beginnende & ervaren golfer beter te maken waardoor men met nog meer plezier deze sport kan beoefenen.

Boek hier digitaal een les bij Duane

Whatsappen, bellen of mailen mag natuurlijk ook:

Telefoonnummer: 06 15 96 61 19
E-mail: info@duanepeetersgolf.nl

Kijk hier voor alle mogelijkheden, zoals: lespakketten, lessen en clinics.